مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 645     

ابداع روش جدید برای افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا

طرح تحقیقاتی تاثیر افزودن لیکوپن به جیره بر شاخص های رشد، تغذیه و زمان ماندگاری ماهی قزل آلا با موفقیت در دانشگاه ارومیه اجرا شد .
تاریخ انتشار :۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير ساعت 16:57

به گزارش دامنا, رئیس پژوهشکده آرتیمیا و آبزیان دانشگاه ارومیه و مجری این طرح با بیان اینکه این طرح در مدت 2 سال در این پژوهشکده اجرا شده است گفت : زمان طبیعی ماندگاری ماهی قزل آلا در دمای یخچال 3 تا 5 روز است که با اجرای این طرح این زمان تا حداقل 15 روز افزایش یافت.
دکتر احسانی با اشاره به اینکه لیکوپن یک رنگدانه کاراتنوئیدی است که به صورت طبیعی در سبزیها و میوه ها یافت می شود و در حدود 93 درصد کاراتنوئید های موجود در گوجه فرنگی را لیکوپن تشکیل می دهد افزود : لیکوپن به عنوان قوی‌ترین آنتی اکسیدان شناخته می شود به طوریکه قدرت آنتی اکسیدانی آن 2 برابر بتا -کاروتن و 10 برابر آلفا - توکوفرول استات برآورد شده است.
این رنگدانه همچنین دارای اثرات فیزیولوژیکی مهم و مفیدی در بدن انسان است و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.
وی افزود : در این طرح تأثیر آنتی اکسیدانی لیکوپن به دو صورت فزوده شده به غذای ماهی و غوطه ور کردن گوشت ماهی در محلول لیکوپن ، بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان در مدت 15 روز نگهداری در یخچال بررسی شد.
در روش نخست، ماهیان با غذای حاوی لیکوپن به مدت 8 هفته تغذیه شدند و سپس صید شده و در یخچال نگهداری شدند .
در روش دوم گروهی دیگر از ماهیان در محلول های حاوی لیکوپن به مدت ده دقیقه غوطه‌ور و در شرایط یکسان با ماهیان روش اول در یخچال نگهداری شدند .
عضو هیئت علمی دانشگاه ارومیه گفت : نتایج این پژوهش بیانگر کارایی بالای لیکوپن در کاهش روند فساد و تندشدگی و حفظ کیفیت چربی به ویژه اسیدهای چرب غیر اشباع در طول دوره نگهداری در یخچال بود .
با در نظر گرفتن ظهور علائم فساد نظیر طعم و بوی نامطبوع، لیکوپن به صورت غوطه وری، به ویژه در سطوح بالاتر از نقطه نظر شاخص های کیفیت فیله (شیمیایی و حسی) دارای کارایی بهتر بود و توانست تاثیر بیشتری در حفظ کیفیت فیله و به تأخیر انداختن فساد بعد از صید داشته باشد.
مجری این طرح با اشاره به اینکه لیکوپن موجود در تفاله گوجه فرنگی که به عنوان ضایعات کارخانه های مربوطه دور ریز می شود نیز به راحتی قابل استحصال است گفت: با عملی شدن آن ضمن استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی حاوی لیکوپن به ویژه تفاله گوجه فرنگی، هزینه های فرآیند تجاری‌سازی در این زمینه نیز پایین می آید .

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاماهي قزل آلا , طرح تحقیقاتی , زمان ماندگاری , لیکوپن , ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 ابداع روش جدید برای افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: