11:13 عصر | ۱۳۹۷ پنج شنبه ۳۱ خرداد
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 6333     
از آذرماه

اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتار مرغ گوشتی

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی از اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتار مرغ های گوشتی از ابتدای آذرماه امسال در سراسر کشور خبرداد و گفت: در مرحله نخست حداکثر وزن مرغ گوشتی بین 1.8 تا 2.2 کیلوگرم و سن کشتار 45 روز در نظر گرفته شده است.
تاریخ انتشار :۱۳۹۵ يکشنبه ۲ آبان ساعت 18:14

به گزارش پایگاه خبری دامپروری ایران(دامنا) به نقل از وزارت جهادکشاورزی، حسن رکنی افزود: در افق 1397 اجرای این طرح برای واحدهای پرورش مرغ گوشتی باید به وزن کشتار حدود یک کیلو و 200 گرم و سن 35 روزه نزدیک شود.
وی با بیان این که طرح کاهش وزن و سن کشتار مرغ های گوشتی هر سه ماه یک بار پایش شده و با شرایط جدید تصمیم گیری می شود، گفت: در هر مرحله سه ماهه، دستورالعمل های اصلاح وزن و سن کشتار مرغ بهینه خواهد شد.
رکنی هدف از اجرای این طرح را بهبود بهره وری، کاهش ضایعات، توسعه صادرات و بهبود شرایط بهداشتی فرآیند تولید تا عرضه برشمرد.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی، استقبال تولیدکنندگان مرغ گوشتی را از این طرح مثبت ارزیابی و تصریح کرد: اجرای این طرح در راستای مصلحت ملی، منافع اقتصادی تولیدکنندگان و مصرف کنندگان صورت می گیرد.
رکنی گفت: در این طرح علاوه بر افزایش کیفیت گوشت مرغ، با کاهش ضریب تبدیل دان به گوشت موجب صرفه جویی واردات خوراک طیور به کشور خواهیم شد.
معاون وزیرجهادکشاورزی تصریح کرد: اجرای این طرح می تواند حداقل ٥٠٠ هزار تن صرفه جویی در مصرف خوراک طیور در سال ایجاد کند لذا با عملیاتی شدن طرح مذکور و کاهش سن کشتار از هدر رفت خوراک طیور و در پی آن واردات جلوگیری می شود.
رکنی ادامه داد: جلوگیری از هدر رفت خوراک طیور و احتساب ضریب تبدیل عدد 2، نزدیک به 200 هزارتن توان تولید گوشت مرغ را افزایش می دهد که این رقم 10 درصد به تولید این محصول می افزاید.
معاون وزیر جهاد کشاورزی، اصلاح وزن و سن کشتار مرغ گوشتی را برای دستیابی بیشتر به بازارهای جهانی اجتناب ناپذیر و مهم دانست و گفت: در تجارت جهانی، مرغ های سایز با وزن حداکثر یک کیلو و 200 گرم مبادله می شود در حالی که در واحدهای تولیدی کشور، وزن مرغ های گوشتی بالای دو کیلوگرم است.
رکنی افزود: در حال حاضر سالیانه نزدیک به 70 تا 80 هزارتن گوشت مرغ منجمد با وزن یک کیلو و 200 تا یک کیلو و 600 گرم از کشور صادر می شود.
این مقام مسوول در وزارت جهاد کشاورزی، میزان تولید جهانی گوشت مرغ را حدود ١٠٨ میلیون تن عنوان کرد و گفت: از این رقم نزدیک به 10 میلیون تن مرغ در بازارهای جهانی تجارت می شود.
وی در عین حال اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتار مرغ گوشتی را در تمام واحدهای تولیدکننده عملی دانست و در عین حال بر فرهنگ سازی برای مصرف گوشت مرغ با وزن پایین تر در کشور تاکید کرد.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی درباره سرنوشت مرغ های تولید شده با وزن بالا بعد از اجرای طرح گفت: مرغ های تولیدی بالاتر از سایز گفته شده، پس از اجرای طرح می توانند به صورت قطعه بندی در بازار عرضه شوند.
رکنی ادامه داد: شرکت پشتیبانی امور دام نیز می تواند این قطعات را خریداری و برای تنظیم بازار گوشت مرغ استفاده کند.
وی گفت: دستورالعمل های طرح کاهش وزن و سن کشتار مرغ گوشتی به امضای معاونت امور تولیدات دامی و ریس سازمان دامپزشکی کشور رسیده و به استان های کشور نیز ابلاغ شده است.
معاون وزیرجهاد کشاورزی افزود: اجرای بخشی از دستورالعمل های این طرح به همکاری دامپزشکان مستقر در کشتار گاه های کشور و بخشی دیگر به همکاری پرورش دهندگان و تشکل های تولیدی طیور نیاز دارد.
وی به آماده بودن مقدمات اجرای این طرح در استان ها اشاره کرد و اظهار داشت: فازهای سه ماهه این طرح، متناسب با شرایط هر استان عملیاتی می شود.
رکنی تصریح کرد: اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتارمرغ گوشتی با هماهنگی تعاونی ها، اتحادیه ها و زنجیره های تولید طیور انجام می گیرد.
وی از هماهنگی معاونت امور دام با میادین میوه و تره بار برای ایجاد محدودیت ورود مرغ های درشت به این میادین در راستای اجرایی شدن طرح خبر داد و افزود: 12 درصد تولید طیور در بخش زنجیره های تولید سازماندهی و مابقی توسط مرغداران به طور پراکنده انجام می شود.
به گزارش ایرنا، سالیانه 100 میلیون تن گوشت مرغ در سطح جهان تولید می شود که نزدیک به 10 میلیون تن آن در مبادلات تجاری قرار می گیرد که از این رقم حدود سه میلیون تن آن به مصرف همسایگان ایران می رسد.
ایران ظرفیت تولید بیش از 2.5 میلیون تن گوشت مرغ را دارد و به دلیل نبود زیرساخت های مناسب و ضعف در صادرات بیش از دو میلیون تن گوشت مرغ در کشور تولید و سالیانه 100 هزار تن آن به کشورهای هدف صادر می شود.
 

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاکاهش وزن , سن کشتار , مرغ گوشتی ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 اجرای طرح کاهش وزن و سن کشتار مرغ گوشتی ۱۳۹۵ يکشنبه ۲ آبان


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: