مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 3851     

ارتقای سیستم ایمنی و رشد جوجه های گوشتی با گیاهان دارویی

پژوهشگر اصفهانی با ترکیب گیاهان دارویی ،موفق به ارتقاء سیستم ایمنی و رشد جوجه های گوشتی شد.
تاریخ انتشار :۱۳۹۳ جمعه ۱۴ آذر ساعت 16:25

به گزارش دامنا, آقای نجفی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اصفهان هدف از این طرح تحقیقاتی را کاهش میزان بیماری های ویروسی و باکتریال در جوجه های گوشتی و استفاده کمتر از مصرف آنتی بیوتیک عنوان کرد.
آقای قلمکار عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اصفهان و پژوهشگر گفت: در این طرح پودر 4 نوع گیاه دارویی پس از تلفیق روزانه در طول دوره پرورش به مصرف جوجه های گوشتی می رسد.
وی افزود: نتایج حاصله در این طرح نشان داد جوجه هایی که این محصول ابداعی را مصرف می کنند سیستم ایمنی شان دو برابر می شود و کمتر به بیماریهای رایج مانند نیوکاسل ، آنفولانزا وبرونشیت دچار می شوند.
آقای قلمکار گفت: استفاده بهینه از داروهای بومی گیاهی ، کاهش داروهای آنتی بیوتیک وارداتی و نداشتن عوارض جانبی بر روی مصرف کننده از مزایای این طرح تحقیقاتی است.
وی با اشاره به اینکه نتایج این طرح در مجلات معتبر داخلی و خارجی منتشر شده است افزود : موفقیت ترکیب گیاهان دارویی با همکاری تیمی 5 نفره از این دانشگاه در مدت زمان 3 سال و با هزینه ای بیش ا ز 50 میلیون ریال بدست آمده است.

اخبار مرتبط با این خبر


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: