مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 3996     
مقاله کاربردی

اصول تهیه جیره های متعادل گوسفند و بز در شرایط مزرعه ای

جیره متعادل گوسفند و بز ، جیره ای است که مواد مغذی مورد نیاز گوسفند و بز را به صورت متناسب و به مقدار کافی برای مدت معین از بین مواد خوراکی مختلف و در دسترس تأمین نماید.
تاریخ انتشار :۱۳۹۳ شنبه ۲۹ آذر ساعت 17:21
3-43

 به گزارش خبرنگار دامنا , مقاله" اصول تهیه جیره های متعادل گوسفند و بز در شرایط مزرعه ای" به نگارش عزیز ا... شبانی  رئیس گروه تغذیه دام دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی, نکات کلیدی و  کاربردی در این مورد در اختیار دامداران و پرورش دهندگان گوسفند و بز ارائه می دهد.

وی در این مقاله مباحث, تهیه جیره متعادل گوسفند و بز,  احتیاجات بر اساس شرایط فیزیولوژیکی, انتخاب مواد علوفه ای اقتصادی و قابل دسترس را پیرامون تغذیه گوسفند و بز تشریح می کند.
 
ویژگی های تغذیه گوسفند و بز داشتی در سه دسته تغذیه بره و بزغاله, تغذیه میش و بز ماده, تغذیه قوچ و بز نر, در این مقاله توصیه شده است.
 
همچنین دکتر شبانی دراین مقاله تغذیه میش و بز ماده را در پنج مرحله, خوراک دهی به هنگام جفتگیری (فلاشینگ ), خوراک دهی به هنگام آبستنی, خوراک دهی به هنگام بره زایی, خوراک دهی به هنگام شیردهی, خوراک دهی به هنگام خشکی, به همراه جیره های پیشنهادی برای این مراحل در اختیار دامداران و علاقمندان پرورش گوسفند و بز قرار داده است.
 
 
برای خواندن متن کامل مقاله "اصول تهیه جیره های متعادل گوسفند و بز در شرایط مزرعه ای"  از قسمت زیر (دانلود مقاله) استفاده نمایید.

 

اخبار مرتبط با این خبر


حمیدی : مقاله خیلی مفیدی بود .ممنون
مرتضی پاپی : کپی کار دیگران نبود جامع بود کاربردی بود
خلیفه : بسیار عالی بود .ممنون جناب مهندس خداوردی موفق باشید ان شاءالله ،استفاده کردیم
نظر شما
نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: