11:20 عصر | ۱۳۹۷ پنج شنبه ۳۱ خرداد
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 5214     

اعلام نرخ تورم تولیدات زراعی، باغداری و دامداری سنتی

مرکز آمار ایران ، نرخ تورم تولیدات بخش‌های مختلف زراعت، باغداری و دامداری سنتی را در یک سال منتهی به پاییز سال ۹۴ اعلام کرد.
تاریخ انتشار :۱۳۹۵ سه شنبه ۱۸ خرداد ساعت 15:47

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا به اعلام مرکز آمار ایران شاخص قیمت تولیدکننده زراعت، باغداری و دامداری سنتی در فصل پاییز سال ۱۳۹۴برابر با ۲۱۴.۰۸ بود که نسبت به فصل قبل از آن ۱۰.۶ درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۰.۳ درصد افزایش یافته است. همچنین (برمبنای ۱۰۰=۱۳۹۰) درصد تغییر چهار فصل منتهی به فصل پاییز ۱۳۹۴ نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) برابر با ۳.۵۴ درصد افزایش است.

تغییرات شاخص بخش های زراعت، باغداری و دامداری سنتی نشان می دهد، شاخص گروه غلات در فصل پاییز سال ۱۳۹۴ برابر با ۲۲۰.۱۶ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱۴.۵۵ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل پاییز ۱۳۹۴ نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز ۱.۹۶ درصد افزایش دارد.

شاخص گروه سبزیجات در فصل پاییز سال ۱۳۹۴ برابر با ۲۰۴.۷۸ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل۱۹.۱۲ درصد کاهش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل پاییز ۱۳۹۴ نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با ۸.۵۴ درصد کاهش دارد.

همچنین شاخص گروه میوه ها و میوه های آجیلی در فصل پاییز سال ۱۳۹۴برابر با ۲۲۰.۳۴ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل از آن ۰.۹۳ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل پاییز ۱۳۹۴ نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز ۷.۵۳ درصد افزایش دارد.

شاخص گروه دانه ها و میوه های روغنی در فصل پاییز سال ۱۳۹۴ برابر با ۲۰۵.۷۷ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل از آن ۳.۴۵ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل پاییز ۱۳۹۴ نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با ۶.۱۴ درصد افزایش دارد.

شاخص گروه محصولات نوشابه ای و ادویه ای در فصل پاییز سال ۱۳۹۴ برابر با ۲۵۶.۱۲ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل از آن ۹.۸۸ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل پاییز ۱۳۹۴ نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با۱۱.۱۶ درصد افزایش است.

بر پایه این گزارش، شاخص گروه توتون و تنباکو در فصل پاییز سال ۱۳۹۴ برابر با ۲۵۲.۸۷ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل از آن ۲۱.۷ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل پاییز ۱۳۹۴ نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با ۰.۶۷ درصد کاهش دارد.

شاخص گروه گیاهان در ساخت شکر در فصل پاییز سال ۱۳۹۴ برابر با ۲۵۰.۹۲ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل از آن ۵.۶۵ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل پاییز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با ۸.۸۶ درصد افزایش دارد.

از سویی، شاخص گروه مواد خام طبقه بندی نشده در فصل پاییز سال ۱۳۹۴برابر با ۲۰۵.۰۷ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل از آن ۶.۹۶ درصد کاهش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با ۱۳.۳۶ درصد افزایش دارد.

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 اعلام نرخ تورم تولیدات زراعی، باغداری و دامداری سنتی ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۸ خرداد


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: