8:35 صبح | ۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۸ شهريور
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 5096     
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی مطرح کرد:

افزایش بی سابقه قیمت گوشت قرمز در بازار

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از رایزنی با واردکنندگان گوشت برای تنظیم بازار این محصول در بازار داخلی خبر داد.
تاریخ انتشار :۱۳۹۴ يکشنبه ۲۵ بهمن ساعت 13:37

علی اصغر ملکی-رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی- در گفتگو با خبرنگار ایلنا در خصوص افزایش قیمت بی‌سابقه گوشت به خصوص در دوماهه اخیر و نگرانی مردم با توجه به نزدیک شدن به ماه پایانی سال بیان داشت: در ۶ ماهه دوم سال میزان تقاضا برای گوشت قرمز افزایش می‌یابد؛ و از طرفی روند مصرف افزایشی و تقاضا موجب بالا رفتن قیمت می‌شود؛ اما از سال ۹۲ این میزان افزایش قیمت بی‌سابقه بوده است.

وی افزود: یکی از راه‌های کنترل قیمت واردات این محصول است؛ به همین خاطر با واردکنندگان رایزنی‌های انجام شد تا هرچه سریع‌تر اقدام به این کار کنند تا حداقل در شب عید شاهد افزایش قیمت این محصول در بازار نباشیم.

ملکی تاکید کرد: البته نباید انتظار کاهش قیمت این محصول در بازار را داشته باشیم؛ چرا که تنها با ورود سازمان پشتیبانی امور دام و ستاد تنظیم بازار این امر امکانپذیر است؛ بنابراین واردات تنها به جلوگیری از افزایش قیمت این محصول در بازار کمک خواهد کرد.

وی در خصوص صادرات دام زنده بیان داشت: از صادرات قانونی این محصول بی‌اطلاع هستیم و این کار بصورت قاچاق انجام می‌شود؛ چرا که با توجه به قیمت دلار انگیزه برای این کار در بین تولیدکنندگان افرایش یافته است.

وی یکی از دلایل افزایش قیمت را قیمت بالای علوفه اعلام کرد و گفت: دامدار به خاطر قیمت بالای علوفه دام‌های خود را نگه نداشته و دام‌ها را با وزن پایین به فروش رسانده‌است.

وی افزود: دام‌هایی که باید با وزن ۱۸ تا ۲۰ کیلوگرم به فروش می‌رسید با وزن ۱۲ کیلوگرم به فروش رسیده است که همین امر میزان عرضه و قیمت را تحت تاثیر قرار داده است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی یکی از راه‌های برون رفت از این مشکل را عرضه نهاده‌های با قیمت مناسب‌تر توسط دولت عنوان کردو گفت: با این کار دامداران انگیزه بیشتری برای نگهداری دام پیدا می‌کنند.

ملکی در پایان تاکید کرد: یکی دیگر از راه‌هایی که موجب جلوگیری از کمبود گوشت در بازار می‌شود این است که مجوزهای صادراتی در زمان مناسب صادر شود؛ مثلا در ماه سوم تا چهارم سال که کشور با مازاد تولید مواجه است و دامدار توان جایگزینی دارد؛ نه اینکه در ماه‌های پرمصرف برای صادرات مجوز صادر شود و بازار را با کمبود و افزایش قیمت مواجه کند.

گفتنی است که هرکیلوگرم شقه گوسفندی بدون دنبه بین ۳۳ تا ۳۴ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود واین محصول در بازار نسبت به دوماه گذشته ۵ هزار تومان افزایش قیمت داشته است.

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاقیمت , گوشت قرمز , بازار ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 افزایش بی سابقه قیمت گوشت قرمز در بازار ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۵ بهمن
2 قیمت گوشت قرمز در بازار ۱۳۹۴ شنبه ۲۲ فروردين


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: