مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 4359     

بازده تولید شیر را می‌توان با رعایت سلامت گاو افزایش داد

فارس
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان گفت: با رعایت سلامت گاو می‌توان بازده تولید شیر را افزایش داد.
تاریخ انتشار :۱۳۹۳ دوشنبه ۴ اسفند ساعت 16:47

 اکبر اسدیان در همایش مباحث نوین در خصوص تغذیه گاو شیری که با حضور رئیس، معاونان، مدیران، کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین و گاوداران شیری و مددکاران ترویجی در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: با افزایش اطلاعات فنی و کارشناسی خود باید گاوهای پرتولید را درست تغذیه و گاوهای کم تولید را حذف کنیم.

وی با اشاره به وضعیت صنعت گاو شیری در کشور گفت: اصلاح‌نژاد با سرعت انجام و خلوص خونی گاوها زیاد شده پس می‌توان با اصلاح‌نژاد سطح توقع غذایی و مدیریتی آنها را افزایش داد.

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان بیان کرد: در مجموع سطح تغذیه همپای سطح اصلاح‌نژاد پیش نمی‌رود و هزینه بالای خوراک مشکلات را دو چندان کرده است.

اسدیان خاطرنشان کرد: گله‌ها در حال بزرگ شدن هستند، ولی امکانات گله‌ها همپای افزایش جمعیت زیاد نمی‌شود و همچنان وابستگی صنعت به واردات خوراک در حال افزایش است.

این مسئول با بیان اینکه برای پرورش گاوهایی با خلوص بالا اطلاعات کافی ضروری است، بیان کرد: در دامداری‌ها تأمین خوراک کافی بسیار دشوار شده و ابتلا به اسیدوز در گله‌ها زیاد و تراکم گاوها در هر یک از گروه‌ها در حال افزایش و تقسیم‌بندی گاوهای شیری و غیرشیری اغلب منطقی نیست.

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان به اهمیت کیفیت آب مصرفی برای تغذیه گاوهای شیری اشاره کرد و گفت: به خاطر کاهش سطح آب زیرزمینی کیفیت آب مصرفی در حال کاهش است و قطعاً کیفیت آب بر تولید پر شیرها اثرگذار است.

اسدیان تصریح کرد: با توجه به کمبود و رعایت اقتصاد مصرف آب علوفه‌های کم‌آب برای تولید علوفه مورد توجه قرار گرفته است. این محقق خاطرنشان کرد: باید تولید شیر به عنوان هدف‌گذاری تا حد امکان اقتصادی شود به ازای هر کیلوگرم ماده خشک بین 7.1 ـ 5.1 کیلوگرم شیر تولید شود.

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان با تأکید بر حفظ سلامت و باروری گاوهای شیری در کنار تولید عنوان کرد: بهترین زمان تولید گاوهای شیرده را  120 روز نخست است که گاوهای شیرده به همین مقدار در 200 روز بعد تولید می‌کنند در نتیجه، بهترین خوراک و به مقدار کافی باید به این دوره تعلق گیرد.

اسدیان تصریح کرد: افزودنی‌هایی مانند مخمرها، موننسین، بیوتین، بیوپلکس‌ها (اویلاها)، اسیدهای آمینه، مکمل‌های چربی و پروتئین‌های کیفی (گلوتن ذرت) بنابراین این مواد برای باروری، تقویت سیستم ایمنی، بهبود و تداوم تولید، استحکام سم، حفظ جنین، جلوگیری از سقط، سلامت کلی دام و غیره لازم هستند.

این مسئول اضافه کرد: درست است که افزایش مصرف خوراک قبل از زایمان اثر مثبت دارد ولی مشکلات گاوهای شیری بیشتر می‌شود و انرژی زیاد قبل از زایمان، موارد کتوز و شاخص‌ها بدتر می‌شود.

در پایان حاضران سئوالات خود را مطرح و پاسخ‌های کارشناسی به آنها ارائه شد. 

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هابازده تولید , شیر , سلامت , گاو , تغذیه , علوفه ,

اخبار مرتبط با این خبر


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: