1:14 صبح | ۱۳۹۷ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 6248     

بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگیریم

مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
تاریخ انتشار :۱۳۹۵ چهارشنبه ۶ مرداد ساعت 13:58

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گیلان عاقبتی مدیر کل دامپزشکی استان گیلان اظهار داشت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی کشنده مشترک بین انسان و دام است که برای اولین بار در منطقه کریمه اوکراین اتفاق افتاد و چند سال پس از آن در کنگو شناسایی شد و با توجه به اینکه بیماری با تب و خونریزی همراه است به نام تب خونریزی دهنده کریمه کنگو مشهور است که در دام بدون علامت بوده و صرفا با ایجاد یک تب خفیف طی 2 الی 7 روز دام را درگیر می کند و تشخیص این بیماری از روی ظاهر دام امکان پذیر نیست. این بیماری در انسان بیماری خطرناکی است که معمولا با تب آغاز می شود، خاطرنشان کرد: داشتن حالت تهوع، بی اشتهایی، اسهال و استفراغ خونی، ضعف و درد شدید عضلانی و نهایتأ 3 الی 6 روز بعد، خونریزی زیرپوستی از جمله علائم وجود این بیماری در انسان است.  

این مقام مسئول اضافه کرد: مهمترین عامل انتقال ویروس این بیماری کنه ها  هستند و از سایر راههای انتقال این بیماری میتوان به تماس با ترشحات، خون و بافت دام و یا انسان آلوده به بیماری اشاره کرد.

 عاقبتی تاکید کرد تنها راه مبارزه با کنه های روی بدن دام و پیشگیری از بیماری مذکور، سم پاشی بدن دام و جایگاه نگهداری دام در فصل تکثیر و تزاید حشرات در فصول گرم سال حداقال 2 بار به فاصله 15 روز می باشد. وی در ادامه افزود: دامداران به هیچ وجه نباید با دست کنه ها را از بدن دام جدا و یا له کنند، برای اینکه این عمل یکی از راه های انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

 انجام کشتارهای خارج از کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی (کشتار غیرمجاز دام) در حاشیه شهرها و روستا بعنوان یک عمل مخاطره آمیز تلقی شده و مصرف چنین گوشت هایی و همچنین خون و ترشحات دامی که در محل کشتاردام باقی می ماند عامل انتقال بیماری است.

مدیرکل دامپزشکی استان توصیه کرد: ضروری است که شهروندان گوشت مورد نیاز را از مرکز عرضه تحت نظارت دامپزشکی که در 3 کشتارگاه صنعتی استان استحصال شده و به مدت 24 ساعت داخل پیش سردکن کشتارگاه نگهداری گردیده و مراحل جمود نعشی و عاری شدن از ویروس عامل بیماری تب کریمه کنگو را طی کرده، تهیه کنند.

 وی اضافه کرد: گروههای در معرض خطر این بیماری شامل: دامداران، دامپزشکان، کارگران کشتارگاه ها و قصاب ها بوده که این افراد می بایست در زمان کار ضمن رعایت نکات بهداشتی از لباس کار، دستکش، عینک و چکمه مناسب استفاده کنند و سلاخان و کارکنان کشتارگاه بایستی در حین کار از خوردن و آشامیدن پرهیز کنند.

شایان ذکر است اداره کل دامپزشکی استان گیلان جهت از بین بردن و مبارزه با انگلهای خارجی دام و پیشگیری از وقوع بیماری های دامی و مشترک در سه ماهه اول سالجاری،  85 هزار راس دام و 328 هزار متر مربع جایگاه دامی را سمپاشی کرده است.

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هابیماری , تب خونریزی دهنده , کریمه کنگو ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگیریم ۱۳۹۵ چهارشنبه ۶ مرداد


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: