مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 492     

تب‌«کریمه‌ی کنگو» و راه‌های انتقال آن چیست؟

ایسنا
مسوول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به آخرین مورد فوتی در کشور بر اثر ابتلاء به تب کریمه کنگو که طی آن نوجوان پانزده ساله‌ای به علت له کردن کنه روی بدن دام، به این بیماری مبتلا شده بود، هشدار داد: مردم به‌ویژه نوجوانان به هنگام مواجه با کنه‌های روی بدن دام، از برداشتن و یا له کردن آنها خودداری کنند.
تاریخ انتشار :۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير ساعت 20:16

 «حسین بیگلری», «تب کریمه کنگو» را از بیماری‌های مهم مشترک انسان و دام برشمرد و عامل آن را که از طریق گزش کنه «هیالوما» به انسان منقل می شود را «ویروس کریمه کنگو» عنوان کرد.

 

وی افزود: این بیماری از گروه بیماری‌های خونریزی‌دهنده و شامل هشت نوع تب است که در این میان «تب خونریزی‌دهنده‌ی کریمه کنگو» از این گروه در کشور ایران شایع است.

 

مسوول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان کرمانشاه در خصوص ویژگی‌هایی این بیماری، شدت علائم، وخامت حال بیمار و میزان مرگ و میر را در این بیماری را زیاد دانست و تصریح کرد: هم‌چنین این بیماری به علت آلودگی که در بندپایان(کنه‌ها) یک منطقه ایجاد می‌کند قابلیت آندمیک (بومی شدن) نیز دارد.

 

بیگلری آمار سالیانه مبتلایان به این بیماری را در کشور 100 نفر اعلام و تصریح کرد: این آمار با توجه به قابلیت انتقال این بیماری از انسان به انسان آمار قابل توجهی است.

 

وی با توجه به فعالیت بیشتر کنه‌ی «هیالوما» در فصل گرما، از افزایش موارد این بیماری با توجه به افزایش دما خبر داد و افزود: بیشترین موارد ابتلا به این بیماری در شهرهای جنوب شرقی از جمله سیستان و بلوچستان گزارش شده و وجود آن در شهرهای غربی کشور از جمله استان کرمانشاه به‌صورت تک گیر گزارش شده است.

 

مسوول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: گزش کنه‌ها و یا له کردن آنها بر روی بدن دام، تماس با خون و ترشحات حیوان آلوده هم‌چنین تماس با خون و بافت‌های بدن فرد بیمار از راه‌های انتقال این بیماری است.

 

بیگلری دوره‌ی کمون (نهفتگی) این بیماری را پس از ورود ویروس کریمه کنگو هفت تا حداکثر 14 روز اعلام و اظهار کرد: پس از طی این مدت بیماری با علائمی چون تب بالا، سردرد شدید و کوفتگی بدن خود را نشان می‌دهد.

 

وی افزود: سه روز پس از آغاز علائم به علت کاهش پلاکت‌های خون مرحله‌ی خونریزی بیماری آغاز می‌شود که در این مرحله فرد از ناحیه بینی، چشم و دستگاه گوارش به خونریزی دچار می‌شود که این مرحله را می‌توان مرحله‌ی خطرناک بیماری نامید.

 

مسوول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان کرمانشاه افزود: در این مرحله، خطر علاوه بر جان فرد مبتلا، اطرافیان وی را نیز به جهت سرایت و ابتلا تهدید می‌کند که باید در این راستا علاوه بر درمان‌های حمایتی و ضدویروسی، از فرد بیمار در یک شرایط ایزوله مراقبت شود.

 

بیگلری ادامه داد: پس از دوره‌ی خونریزی که سه تا شش روز به طول می‌انجامد دوره‌ی نقاهت بیماری آغاز می‌شود که احتمال سرایت نیز در این دوره وجود دارد.

 

وی احتمال مرگ و میر در این بیماری را در صورت درمان به موقع و موثر 10 درصد و در غیر این‌صورت 30 درصد اعلام کرد.

 

مسوول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان کرمانشاه در خصوص روش‌های درمان این بیماری از نبود درمان ضدویروسی اختصاصی در این بیماری هم‌چنین نبود واکسن برای این بیماری خبر داد.

 

بیگلری گفت: چنانچه فردی پس از تماس با دام و یا کنه روی بدن دام‌ها، به علائمی چون سردرد و تب بالا دچار شد باید سریع‌تر به مراکز درمانی مراجعه کند.

 

وی افزود: در این قبیل موارد از خون فرد نمونه تهیه و برای تشخیص بیماری به «انستیتو پاستور تهران» فرستاده می‌شود، چون تنها در این مرکز امکان تشخیص این بیماری وجود دارد.

 

مسوول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان کرمانشاه کشاورزی، دامداری، قصابی، چوپانی و کار در کشتارگاه را از مشاغلی برشمرد که در معرض خطرابتلا به این بیماری هستند.

 

بیگلری گفت: برای پیشگیری از ابتلا به تب «کریمه کنگو» استفاده از وسایل محافظتی از جمله دستکش، چکمه و روپوش به هنگام تماس با دام توصیه می‌شود هم‌چنین مردم از خرید گوشت از مراکز غیرمعتبر و تماس بدون محافظ با دام جداً خودداری کنند.

 

وی یادآور شد: بهسازی جایگاه‌های نگهداری دام، سمپاشی بدن دام‌ها، ممانعت از کشتار و ذبح دام در اماکن عمومی از دیگر راهکارهای پیشگیری در زمینه این بیماری است.

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاکریمه‌ی کنگو,بیماری‌های واگیر,کنه, ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 تب‌«کریمه‌ی کنگو» و راه‌های انتقال آن چیست؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: