9:17 عصر | ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۸ شهريور
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 5234     

تولید محصولات پروتئینی دامی به ۱۳ میلیون تن رسید

دبیر ستاد برگزاری همایش و نمایشگاه بین المللی خوراک دام، طیور و آبزیان از برگزاری دومین نمایشگاه فیداکسپو(۲۰۱۶) در شهریورماه امسال خبر داد و گفت: تولید محصولات پروتئینی با منشأ دامی به حدود ۱۳ میلیون تن در سال رسیده است.
تاریخ انتشار :۱۳۹۵ يکشنبه ۲۰ تير ساعت 12:46

دبیر ستاد برگزاری همایش و نمایشگاه بین المللی خوراک دام، طیور و آبزیان از برگزاری دومین نمایشگاه فیداکسپو(۲۰۱۶) در شهریورماه امسال خبر داد و گفت: تولید محصولات پروتئینی با منشأ دامی به حدود ۱۳ میلیون تن در سال رسیده است.

به گزارش ایسنا، علی صابری با اشاره به میزان تولید محصولات پروتئینی دامی اظهار کرد: سالانه حدود ۸۰۰ هزار تن گوشت قرمز، ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تن شیر خام، دو میلیون تن گوشت مرغ و ۹۵۰ هزار تن تخم مرغ در کشور تولید می شود.

وی گفت: این میزان تولید، تامین کننده کل نیاز کشور به مواد غذایی با منشأ پروتئینی دامی است که با سرمایه گذاری بیش از ۲.۵ میلیون بهره بردار(صرفنظر از میزان اشتغالزایی) انجام می شود.

دبیر ستاد برگزاری همایش و نمایشگاه بین المللی خوراک دام، طیور و آبزیان، این صنعت را پس از نفت، بزرگ ترین صنعت در کشور دانست و افزود: محصولات پروتئینی دامی حدود ۷۰ درصد از ظرفیت های بالقوه کشور است که با راندمان بسیار مناسب و مطلوب و با استفاده از دانش فنی، تکنولوژی روز، تاسیسات مناسب، تجهیزات مدرن و تغذیه سالم(خوراک و خوراک دهی) تولید می شود.

صابری با اشاره به وجود تاسیسات و ماشین آلات مدرن در مراحل پس از تولید گفت: این مراحل شامل کشتارگاه ها، کارخانجات فراوری محصولات خام دامی، کارخانجات بسته بندی و غیره، ایجاد تنوع در عرضه محصولات متناسب با نیاز بازار است.

وی تصریح کرد: اهمیت این صنعت جدا از ایجاد اشتغال برای نیروهای جوان، تامین کننده امنیت غذایی کشور است که افزون بر تامین نیاز غذایی داخل، می تواند بازارهای منطقه را نیز در بر گیرد.

صابری ابراز امیدواری کرد که در فضای پسابرجام و گشایش حاصل از آن در بخش های صنعتی و تولیدی کشور با حذف موانع تولید و امکان انتقال و جابجایی پول، سهم قابل توجهی از تجارت محصولات دامی را در منطقه به خود اختصاص دهیم.

وی تولید خوراک و خوراک دهی را حلقه موثر و انعطاف پذیر صنعت دانست و اضافه کرد: این بخش بیشترین سهم را در هزینه تولید محصولات دامی دارد که هر روز شاهد نوآوری و فناوری های نوین در زمینه علم تغذیه و تکنولوژی ساخت خوراک در دنیا هستیم.

دبیر ستاد برگزاری همایش و نمایشگاه فیداکسپو، به تاثیر هزینه خوراک در تولید محصولات نهایی اشاره و اظهار کرد: سهم بالای خوراک در هزینه های تولید محصولات نهایی و کاهش قیمت تمام شده برای ماندگاری و پایداری تولید در بازار رقابتی داخل و خارج با توجه به میزان واردات نهاده های خوراک(کنجاله سویا، دانه ذرت، جو و غیره) موضوع مهم و تاثیرگذاری است که باید به صورت ویژه مورد بررسی و توجه قرار گیرد.

وی گفت: بر همین اساس و با توجه به اهمیت موضوع و استقبال بی نظیر فعالان این صنعت از برگزاری نخستین همایش و نمایشگاه فیداکسپو ۲۰۱۵، وزارت جهاد کشاورزی از برگزاری دوره ای این رویداد مهم حمایت می کند.

گفتنی است؛ دومین همایش و نمایشگاه بین المللی خوراک دام، طیور و آبزیان از دوم تا چهارم شهریورماه امسال در محل دائمی نمایشگاه های تخصصی شهرداری تهران در بوستان گفت و گو برگزار خواهد شد. ۱۴ عنوان همایش علمی و کاربردی توسط متخصصان و استادان دانشگاهی داخلی و خارجی نیز در این نمایشگاه برگزار می شود و تاکنون حضور ۸۰ شرکت مطرح بین المللی در این نمایشگاه قطعی شده که آخرین دستاوردهای علمی خود را عرضه می کنند.

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 تولید محصولات پروتئینی دامی به ۱۳ میلیون تن رسید ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۰ تير


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: