مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 2203     

جلوگیری از صادرات آب مجازی با مدیریت تجارت محصولات کشاورزی

ایسنا
یک کارشناس کشاورزی بر مدیریت تجارت محصولات کشاورزی تاکید کرد و گفت: باید محصولاتی که برای تولید آنها آب زیادی مصرف نشده صادر کنیم نه محصولاتی که برای تولید آن آب زیادی صرف شده است چراکه با این اقدام محصول صادر نمی‌کنیم بلکه آب گران‌بهای کشور را ناچیز می‌فروشیم.
تاریخ انتشار :۱۳۹۲ جمعه ۴ بهمن ساعت 15:31

 محمد قربانی عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: باید به سمت تولید محصولاتی برویم که آب‌اندوز باشند یا اگر این امکان وجود ندارد روش‌هایی را که به آب‌اندوزی می‌انجامد به کار بگیریم.

 
به گفته وی با توجه به شرایط تولید در مزارع کشور، امکان تغییر کشت به سمت محصولات آب‌اندوز در کوتاه مدت یا حتی میان مدت وجود ندارد؛ بنابراین اولویت باید استفاده از تکنولوژی‌های نوین برای جلوگیری از هدررفت آب باشد.
 
قربانی با بیان اینکه در کشور ما آب به اندازه کافی وجود دارد که نیاز به مدیریت دارد، گفت: باید الگوهای کشت و سیاست‌های تجاری را تغییر دهیم.
 
این کارشناس کشاورزی با تاکید بر مدیریت صادرات و واردات محصولات کشاورزی افزود: باید محصولاتی همچون حبوبات را که در تولید آنها آب زیادی صرف نشده باشد صادر کنیم. از سوی دیگر به وارد کردن محصولاتی مانند هندوانه که نیاز به آب زیادی دارند بپردازیم. در واقع باید به اولویت سیاست‌گذاری در این بخش توجه کنیم.
 
وی تصریح کرد: اولویت‌بندی کشت محصولات کشاورزی از جمله مواردی است که جزو اولویت‌های برنامه پنجم توسعه است که طبق آن تولید محصولات در استان‌های مختلف اولویت‌بندی می‌شود.
 
به گفته این کارشناس کشاورزی در این برنامه تا حدودی به اولویت‌های کشت محصولات در هر استان توجه شده اما برنامه‌ریزی با اجرا فاصله زیادی دارد.
 
قربانی با اشاره به کم آبی و دوره‌های خشکسالی در ایران خاطر نشان کرد: در تولید و تجارت محصولات کشاورزی باید به نوع محصول و میزان مصرف آب توجه کنیم؛ به طور مثال تولید هر کیلوگرم هندوانه یا گوشت قرمز به هزار متر مکعب آب نیاز دارد. در ادبیات تجارت مجازی به اصطلاح گفته می‌شود که با صادرات هندوانه آب صادر می‌کنیم نه هندوانه بنابراین برای کشور ما که کم آب محسوب می‌شود می‌توان به جای تولید این محصولات در داخل آنها را وارد کرد.
 
وی موضوع دیگری که باید درخصوص تامین غذایی به آن توجه کرد، برنامه ریزی، مدیریت و سیاست گذاری در پس انداز آب عنوان و تاکید کرد: می‌توان با روش‌هایی همچون احیای قنوات، ایجاد سدهای زیرسطح، آموزش مدیریت آبیاری، بازار آب و ... منابع محدود آبی را مدیریت کرد.
 
قربانی درخصوص بازار آب توضیح داد: می‌توان با اعمال راهکارهایی آب را ذخیر کرد و آن را به کشاورزانی که نیاز به آب دارند فروخت؛ در واقع نوعی بانک آب شکل بگیرد که واسطه‌گری آب را در سطح مزارع مدیریت کند.
 
این کارشناس کشاورزی گفت: در حال حاضر در همه جای دنیا با توجه به شرایط خاصی که کشورها با آن روبرو هستند و تحریم‌هایی که بعضا اعمال می‌شود بحث تولید استراتژیک اهمیت زیادی دارد.
فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاآب مجازی , مدیریت , تجارت , محصولات کشاورزی ,

اخبار مرتبط با این خبر


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: