مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 4996     
۲۷ هزار مرغداری نمی‌توانند یک کامیون ذرت یا سویا وارد کنند

دلالان تعیین‌کننده قیمت مرغ هستند/ واردات نهاده‌های دامی در انحصار ۲ نفر است

فارس
تولید‌کننده عمده مرغ گفت: هیچ کدام از ۲۷ هزار واحد مرغداری در کشور اجازه واردات نهاده‌های دامی را ندارند و واردات آن را یک یا ۲ نفر انجام می‌ دهند.
تاریخ انتشار :۱۳۹۴ جمعه ۴ دي ساعت 14:07

موضوع دلالان و واسطه‌ها بلای جان صنعت مرغداری، با حضور حسن رکنی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، محمد یوسفی رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی و ابوالفضل حاج‌اکبری تولید‌کننده مرغ در گفت‌وگوی ویژه خبری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

محمد یوسفی رئیس هیأت مدیره انجمن مرغ گوشتی در پاسخ به این سوال که قیمت مرغ چگونه تأمین می‌شود، گفت: قیمت مرغ اگر چه از طریق عرضه و تقاضا تعیین می‌شود، اما در اصل این دلالان هستند که سلسله جنبان عرضه و تقاضا هستند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا قیمت تضمینی برای مرغ وجود دارد، اظهار داشت: قیمت تضمینی مرغ را وزارت جهاد تعیین می‌کند که در حال حاضر 6500 تا 7500 تومان است.

رئیس هیأت مدیره انجمن مرغ گوشتی اظهار داشت: شرکت پشتیبانی امور دام خرید خود را بر مبنای قیمت تضمینی انجام می‌دهد.

وی افزود: زمانی وزارت جهاد کشاورزی مِی‌تواند در تنظیم بازار مرغ موفق باشد که وقتی شرکت پشتیبانی امور دام مرغ را به قیمت هر کیلو 6500 تا 7500 تومان خریداری می‌کند، هر کیلو مرغ زنده با قیمت منطقی یعنی 4100 تومان به فروش برود.

وی افزود: در حالی که مرغ زنده هر کیلو 3 هزار تومان است و این کار دلال‌ها است.

وی گفت: 100 درصد مرغداران به علت قیمت پایین فروش مرغ دچار مشکل هستند.

یوسفی گفت: اگر قرار باشد که مسئولیت تنظیم بازار مرغ توسط وزارت جهاد کشاورزی نتیجه‌بخش باشد، نباید مرغ زنده کمتر از 3800 تومان به فروش رود.

وی افزود:‌ تشکل‌های استانی هر کدام باید سکان استان خود را به دست گیرند و معاملات با شرکت پشتیبانی امور دام توسط آنها انجام شود.

رئیس هیأت مدیره انجمن مرغ گوشتی تصریح کرد: زنجیره‌ها تا به امروز نتوانسته‌اند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

وی گفت: روش خرید و فروش شرکت پشتیبانی امور دام اشتباه است.

یوسفی بیان داشت: تعیین‌کننده قیمت مرغ کشته در میدان بهمن دلالان هستند و همین موضوع قیمت مرغ زنده را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.

یوسفی در پاسخ به این سوال که چرا نمی‌توانیم صادرات مرغ داشته باشیم، اظهار داشت: صادرات مرغ به مقدار کمی انجام می‌شود، ولی لازمه صادرات رقابت است و اگر نتوانیم با برزیلی‌ها رقابت کنیم، نمی‌توانیم صادر کنیم.

وی افزود: از استانداردهای لازم در مورد صادرات مرغ برخوردار هستیم، اما توان رقابتی نداریم.

* قیمت تضمینی مرغ رعایت نمی‌شود

در ادامه این برنامه ابوالفضل حاج‌اکبری یکی از تولید‌کنندگان بزرگ مرغ که میهمان تلفنی این برنامه بود، در مورد اینکه آیا قیمت تضمینی برای مرغ وجود دارد یا خیر، گفت: قیمت تضمینی خرید مرغ بین 6500 تا 7500 تومان است که رعایت نمی‌شود.

وی افزود: قیمت مرغ کشته هر کیلو 3 هزار تومان درب مرغداری است و مرغداران به ازای هر کیلو مرغ 1100 تا 1200 تومان متضرر می‌شوند.

حاج‌اکبری اظهار داشت: در دو سال گذشته دچار نوسان قیمت مرغ بوده‌ایم، به طوری که شب عید گذشته قیمت هر کیلو مرغ 8 هزار تومان شد، اما امروز قیمت هر کیلو مرغ کشته به کمتر از 4 هزار تومان رسیده است.

این تولید‌کننده عمده مرغ تصریح کرد: نوسانات قیمت حاصل از عدم برنامه‌ریزی در سطوح بالاتر است و وقتی تولید اجداد، مرغ مادر و جوجه یک روزه افزایش می‌یابد، توقعی غیر از این نمی‌توان از بازار مرغ داشت.

وی در پاسخ به این سوال که واردات نهاده‌های دامی انحصاری است و یا به صورت رقابتی انجام می‌شود، اظهار داشت: در حالی که 27 هزار واحد مرغداری در سطح کشور وجود دارد، اما هیچکدام از این واحدها نمی‌توانند یک کامیون ذرت یا سویا وارد کنند.

وی افزود: رانتی که طی سال‌های گذشته ایجاد شده مانع از واردات نهاده‌های دامی توسط تولید‌کنندگان می‌شود.

حاج‌اکبری تصریح کرد: واردکنندگان نهاده‌های دامی ایران یک یا دو نفر هستند و تولید‌کنندگان زحمتکش ما اسیر این سوداگری شده‌اند.موضوع دلالان و واسطه‌ها بلای جان صنعت مرغداری، با حضور حسن رکنی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، محمد یوسفی رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی و ابوالفضل حاج‌اکبری تولید‌کننده مرغ در گفت‌وگوی ویژه خبری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

محمد یوسفی رئیس هیأت مدیره انجمن مرغ گوشتی در پاسخ به این سوال که قیمت مرغ چگونه تأمین می‌شود، گفت: قیمت مرغ اگر چه از طریق عرضه و تقاضا تعیین می‌شود، اما در اصل این دلالان هستند که سلسله جنبان عرضه و تقاضا هستند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا قیمت تضمینی برای مرغ وجود دارد، اظهار داشت: قیمت تضمینی مرغ را وزارت جهاد تعیین می‌کند که در حال حاضر 6500 تا 7500 تومان است.

رئیس هیأت مدیره انجمن مرغ گوشتی اظهار داشت: شرکت پشتیبانی امور دام خرید خود را بر مبنای قیمت تضمینی انجام می‌دهد.

وی افزود: زمانی وزارت جهاد کشاورزی مِی‌تواند در تنظیم بازار مرغ موفق باشد که وقتی شرکت پشتیبانی امور دام مرغ را به قیمت هر کیلو 6500 تا 7500 تومان خریداری می‌کند، هر کیلو مرغ زنده با قیمت منطقی یعنی 4100 تومان به فروش برود.

وی افزود: در حالی که مرغ زنده هر کیلو 3 هزار تومان است و این کار دلال‌ها است.

وی گفت: 100 درصد مرغداران به علت قیمت پایین فروش مرغ دچار مشکل هستند.

یوسفی گفت: اگر قرار باشد که مسئولیت تنظیم بازار مرغ توسط وزارت جهاد کشاورزی نتیجه‌بخش باشد، نباید مرغ زنده کمتر از 3800 تومان به فروش رود.

وی افزود:‌ تشکل‌های استانی هر کدام باید سکان استان خود را به دست گیرند و معاملات با شرکت پشتیبانی امور دام توسط آنها انجام شود.

رئیس هیأت مدیره انجمن مرغ گوشتی تصریح کرد: زنجیره‌ها تا به امروز نتوانسته‌اند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

وی گفت: روش خرید و فروش شرکت پشتیبانی امور دام اشتباه است.

یوسفی بیان داشت: تعیین‌کننده قیمت مرغ کشته در میدان بهمن دلالان هستند و همین موضوع قیمت مرغ زنده را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.

یوسفی در پاسخ به این سوال که چرا نمی‌توانیم صادرات مرغ داشته باشیم، اظهار داشت: صادرات مرغ به مقدار کمی انجام می‌شود، ولی لازمه صادرات رقابت است و اگر نتوانیم با برزیلی‌ها رقابت کنیم، نمی‌توانیم صادر کنیم.

وی افزود: از استانداردهای لازم در مورد صادرات مرغ برخوردار هستیم، اما توان رقابتی نداریم.

* قیمت تضمینی مرغ رعایت نمی‌شود

در ادامه این برنامه ابوالفضل حاج‌اکبری یکی از تولید‌کنندگان بزرگ مرغ که میهمان تلفنی این برنامه بود، در مورد اینکه آیا قیمت تضمینی برای مرغ وجود دارد یا خیر، گفت: قیمت تضمینی خرید مرغ بین 6500 تا 7500 تومان است که رعایت نمی‌شود.

وی افزود: قیمت مرغ کشته هر کیلو 3 هزار تومان درب مرغداری است و مرغداران به ازای هر کیلو مرغ 1100 تا 1200 تومان متضرر می‌شوند.

حاج‌اکبری اظهار داشت: در دو سال گذشته دچار نوسان قیمت مرغ بوده‌ایم، به طوری که شب عید گذشته قیمت هر کیلو مرغ 8 هزار تومان شد، اما امروز قیمت هر کیلو مرغ کشته به کمتر از 4 هزار تومان رسیده است.

این تولید‌کننده عمده مرغ تصریح کرد: نوسانات قیمت حاصل از عدم برنامه‌ریزی در سطوح بالاتر است و وقتی تولید اجداد، مرغ مادر و جوجه یک روزه افزایش می‌یابد، توقعی غیر از این نمی‌توان از بازار مرغ داشت.

وی در پاسخ به این سوال که واردات نهاده‌های دامی انحصاری است و یا به صورت رقابتی انجام می‌شود، اظهار داشت: در حالی که 27 هزار واحد مرغداری در سطح کشور وجود دارد، اما هیچکدام از این واحدها نمی‌توانند یک کامیون ذرت یا سویا وارد کنند.

وی افزود: رانتی که طی سال‌های گذشته ایجاد شده مانع از واردات نهاده‌های دامی توسط تولید‌کنندگان می‌شود.

حاج‌اکبری تصریح کرد: واردکنندگان نهاده‌های دامی ایران یک یا دو نفر هستند و تولید‌کنندگان زحمتکش ما اسیر این سوداگری شده‌اند.

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هادلالان , مرغ , نهاده‌های دامی ,

اخبار مرتبط با این خبر


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: