مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 6323     

دلالان از ورود دام زنده به کشتارگاه ها جلوگیری می کنند

رئیس شورای تأمین کنندگان دام ایران گفت: دلالان برای بالا بردن قیمت گوشت قرمز از ارائه و ورود دام زنده به کشتارگاه ها جلوگیری می کنند.
تاریخ انتشار :۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۲ مهر ساعت 09:07

منصور پوریان با اشاره به اینکه هم اکنون حجم بالایی از دام در واحدهای دامداری ها وجود دارد افزود: دلالان و واسطه ها با وجود تولید بالای دام با ایجاد حوزه اقتصاد منفی از عرضه گوشت قرمز به بازار جلوگیری می کنند یعنی به طور طبیعی تولید انبوه به معنای عرضه انبوه است اما با همکاری برخی از واحدهای کشتارگاهی از عرضه انبوه جلوگیری می شود.

وی گفت:‌ ممانعت از عرضه انبوه گوشت قرمز به بازار در استان تهران در مقایسه با استان های دیگر کشور شدت بیشتری دارد و دلالان عرضه لاشه دام به بازار نقش منفی ایفا می کنند.

رئیس شورای تأمین کنندگان دام ایران افزود: با وجود ادعاهای مطرح شده صادرات دام زنده تأثیری در افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار ندارد.

پوریان گفت:‌ قیمت هر کیلو گوشت دام زنده در دامداری تفاوت و فاصله زیادی با قیمت گوشت قرمز در بازار دارد. قیمت هر کیلو گوشت بره زنده 12 هزار تومان و هر کیلو گوشت گوسفند و میش 9500 تا 10 هزار تومان است. درحالی که گوشت قرمز با قیمت بسیار بالا در بازار به دست مصرف کنندگان می رسد.

وی افزود: قیمت مصوب هر کیلو گوشت دام زنده 12 هزار تومان است اما به علت حضور دلالان و واسطه ها در حوزه عرضه دام زنده این بخش از بازار نیز با چالش مواجه است و با قیمت بالاتری عرضه می شود.

رئیس شورای تأمین کنندگان دام ایران گفت: دلالان با سوءاستفاده از شرایط تولید و بازار دامدار را تحت فشار قرار می دهند و دام را به صورت نسیه و با قیمتی پایین تر از قیمت مصوب می خرند و پول دامدار را پرداخت نمی کنند.

پوریان افزود:‌ هم اکنون دامداران در واحدهای دامی خویش بالاتر از ظرفیت اسمی تولید می کنند و برای فروش و انتقال دام خویش به کشتارگاه با نامهربانی برخی واحدهای کشتارگاهی مواجه می شوند و مانع اصلی نیز دلالان هستند.

وی تصریح کرد: متأسفانه دلالان با سوء استفاده از ایام محرم و ایامی که تقاضای بازار برای گوشت قرمز بالاست قیمت ها را افزایش می دهند.

رئیس شورای تأمین کنندگان دام ایران گفت: قیمت گوشت قرمز در بازار کاذب است و قیمت معقولی نیست. بنابراین از سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان انتظار داریم از تمام مرحل تولید تا توزیع گوشت قرمز بازرسی کند و ببینند آیا قیمت دامی که دامدار تولید و عرضه می کند با قیمتی که به دست مصرف کننده می رسد منطقی است.

پوریان افزود: قیمت هر کیلو گوشت بره صادراتی در کویت 40 هزار تومان است درحالی که همین گوشت در بازار تهران بسیار گرانتر است.

وی گفت: ‌درحال حاضر در بخش تولید و دامداری ها با انباشتگی تولید مواجه ایم که اگر برای کشتار و عرضه اقدام نشود تأثیر منفی در روند تولید خواهد گذاشت.

رئیس شورای تأمین کنندگان دام ایران افزود: متأسفانه برخی واحدهای کشتارگاهی وارد جریان بازار دلالی شدند و با استفاده از نفوذ دلالان در بازار تهران برای گوشت قرمز قیمت سازی کردند اما اگر اتحادیه های تولیدی مستقیم وارد بازار شوند و گوشت را عرضه کنند قطعاً روی کاهش قیمت تأثیر می گذارد.

پوریان گفت: شورای تأمین کنندگان دام ایران می تواند هر ماه 380 هزار رأس بره را با قیمت مناسب هر کیلو 12 هزار تومان وارد بازار کند.

وی همچنین از توافق اتحادیه ها و شورای تأمین کنندگان دام ایران با معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی برای عرضه مستقیم گوشت قرمز خبر داد وافزود: در نامه ای از معاونت امور دام وزارت جها کشاورزی درخواست کردیم چند کشتارگاه را معرفی کنند تا بتوانیم به صورت مستقیم دام زنده را به کشتارگاه و سپس لاشه را به صورت مستقیم به بازار عرضه کنیم که این پیشنهاد مورد توافق قرار گرفته است.

رئیس شورای تأمین کنندگان دام ایران گفت: چنانچه دولت دام زنده را به صورت تضمینی از دامدار خریداری و عرضه کند قیمت گوشت قرمز در 6 یا 7 ماه آینده به قیمت گذشته برمی گردد.

 

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هادلالان , دام زنده , کشتارگاه ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 دلالان از ورود دام زنده به کشتارگاه ها جلوگیری می کنند ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۲ مهر


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: