9:56 عصر | ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۷ شهريور
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 6261     

دلایل قیمت بالای مرغ صادراتی ایران در بازار جهانی/ مرغ برزیل در روسیه با دامپینگ نصف قیمت فروخته می‌شود

رئیس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه مرغداران در ۲ سال اخیر با ضرر به تولید ادامه دادند، گفت: قیمت مرغ برزیلی در روسیه کیلویی ۲ دلار است، در حالی که در خود برزیل ۴ دلار است.
تاریخ انتشار :۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ مرداد ساعت 13:25

محمد یوسفی رئیس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی در مورد قیمت بالای تمام شده مرغ در کشور نسبت به سایر کشورها اظهار داشت: قیمت نهاده‌ها در داخل کشور بسیار متغیر است که همین مسئله روی قیمت مرغ نیز مؤثر است، چرا که قیمت ذرت از کیلویی 650 تومان به 950 تومان رسیده که به ازای هر کیلو 100 تومان هزینه حمل نیز به آن اضافه می‌شود.

وی با اشاره به قیمت ذرت داخلی هم گفت: ذرت داخلی کیلویی 620 تومان در بورس عرضه شده که خود دولت نیز آن را 880 تومان می‌فروشد و قیمت جهانی ذرت اکنون بسیار متفاوت‌تر از آن چیزی است که ما می‌خریم.

یوسفی گفت: نکته‌ای که مسؤولان تنظیم بازار با ید به آن توجه کنند این است که مرغداران طی 2 سال اخیر محصولات خود را با زیان می‌فروختند، چرا که تولید مازاد بر مصرف بود و صادرات هم به دلیل قیمت بالای تمام شده مرغ ایرانی در خارج از مرزها نمی‌توانست پاسخگو باشد.

یوسفی، قیمت بالای مرغ صادراتی ایران را به کشورهایی همچون روسیه، علاوه بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی میان دو کشور، مانعی برای این بازار دانست و افزود: مرغ برزیلی کیلویی 2 دلار در بنادر روسیه به فروش می‌رسد، در صورتی که ممکن است در خود برزیل برای مردم کیلویی 4 دلار باشد.

وی به تأثیر مشوق‌های صادراتی و قیمت تمام شده کالاهایی همچون مرغ و تأثیر نرخ تسهیلات بانکی اشاره کرد و گفت: نرخ تسهیلات در کشوری همچون برزیل 4 درصد و حتی در ژاپن برای کمک به تولید، بهره تسهیلات بانکی صفر درصد است، درحالی که این رقم برای تولیدکننده ایرانی 30 درصد تمام می‌شود، تا جایی که تولیدکننده ترجیح می‌دهد، نقدینگی خود را از بازار آزاد تأمین کند که هزینه‌های آن هم بالاست.

یوسفی همچنین در مورد علت وزن بالای مرغ‌های ایرانی که همواره مورد انتقاد قرار می‌گیرد، نیز این گونه توضیح داد که در این زمینه با وزارت جهاد کشاورزی جلساتی را پیگیری می‌کنیم، تا در آینده وزن کشتار مرغ بهینه شود.

وی به تأثیر منافع تولیدکننده و فروشنده در وزن‌گیری مرغ نیز اشاره‌ای کرده و اذعان داشت: صرفه مرغ‌های درشت به دلیل افت کشتاری پایین‌تر است و برای تولیدکننده، اقتصادی‌تر به حساب می‌آید، در حالی که به زیان منافع ملی است.

به گفته رئیس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی، سهم جوجه در قیمت تمام‌شده مرغ زنده 2 کیلویی یک عدد مشخصی است که در مرغ 3 کیلویی آن عدد بسیار کمتر خواهد شد و معاونت امور دام وزارت جهاد به دنبال اصلاح این رویه است.

اخبار مرتبط با این خبر


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: