8:36 صبح | ۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۸ شهريور
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 4344     

دلایل گرانی گوشت مرغ/ قیمت مناسب ۷۵۰۰ تومان است

رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی گفت: کاهش جوجه‌ریزی به دلیل ضرر و زیان تولید‌کنندگان و افزایش تقاضا در ماه‌های پایانی سال از دلایل اصلی گرانی مرغ در هفته‌های اخیر است.
تاریخ انتشار :۱۳۹۳ يکشنبه ۳ اسفند ساعت 14:19

 محمد یوسفی رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در مورد دلایل افزایش قیمت گوشت مرغ، گفت: در چند ماه اخیر که قیمت هر کیلوگرم مرغ به حدود 4500 تومان کاهش یافته بود و مرغداران متحمل ضرر و زیان فراوانی شدند، برخی از مرغداری‌ها واحد تولیدی خود را تعطیل کردند و به همین دلیل تا حدودی تولید مرغ کاهش یافت.

وی افزود: در کنار این موضوع اواخر بهمن و اسفند به علت افزایش نقدینگی مردم پس از دریافت عیدی پایان سال تقاضا افزایش می‌یابد و همین موضوع باعث افزایش قیمت می‌شود.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور، گفت: دو ماه قبل قیمت هر قطعه جوجه یکروزه 500 تومان بود، در حالی که اکنون قیمت هر قطعه آن به 1800 تومان افزایش یافته و این موضوع هم عامل دیگری برای گرانی قیمت تمام شده مرغ است.

یوسفی در پاسخ به این سؤال که دلیل افزایش قیمت جوجه یکروزه چیست، اظهار داشت: با زیان مرغداری‌ها براثر کاهش قیمت مرغ در چند ماه گذشته تقاضا برای جوجه کاهش یافت و قیمت آن کم شد، اما با روند افزایش قیمت مرغ در هفته‌های اخیر باز هم تقاضا برای خرید و جوجه‌ریزی افزایش یافته و این موضوع باعث افزایش قیمت جوجه شده است.

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد برخی فروشندگان قیمت مرغ را بدون ضابطه افزایش داده باشند، گفت: همواره باید این موضوع را در نظر داشت و وزارت جهاد کشاورزی هم به این موضوع اذعان دارد که نمی‌توان قیمت ثابتی را برای عرضه مرغ تعیین کرد، بلکه قیمت بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود.

یوسفی تصریح کرد: با توجه به افزایش قیمت مرغ مردم بهتر است برای تهیه آن به میادین میوه و تره‌بار مراجعه کنند، زیرا قیمت در آنجا ثابت است، ولی قیمت مرغ در مغازه‌های سطح شهر بر حسب اینکه مغازه در کدام نقطه شهر واقع است ممکن است متفاوت باشد و این موضوع در مورد همه کالاها صدق می‌کند.

وی با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم مرغ در یک روز ممکن است، در نقاط مختلف شهر حدود هزار تومان با هم اختلاف داشته باشد، گفت: به نظر می‌رسد مناسب‌ترین قیمت برای عرضه مرغ هم‌اکنون حدود هر کیلوگرم 7500 تومان باشد.

رئیس هیئت مدیره انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور گفت: اگر گفته می‌شود قیمت مرغ باید حدود 7 هزار تومان باشد، باید دید که قیمت اعلام شده با چه قیمتی برای جوجه تعیین می‌شود.

وی افزود: همچنین باید به این نکته توجه کرد که در چند ماه اخیر تولید‌کنندگان مرغ بسیار متضرر شد‌ه‌اند و حتی برخی مجبور به تعطیلی واحدهای تولیدی شدند.

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هامرغ , قیمت , گرانی ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 دولت به جنگ مرغ آمد ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۳ اسفند
2 تقصیر مرغ نیست! ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ اسفند
3 دلایل گرانی گوشت مرغ/ قیمت مناسب ۷۵۰۰ تومان است ۱۳۹۳ يکشنبه ۳ اسفند
4 چه شد که مرغ از قفس پرید؟! ۱۳۹۳ شنبه ۲ اسفند


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: