مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 4936     

سیاست افزایش اشتغال، رویکرد زنجیره تولید را دچار اشکال کرد

موج
زنجیره تولید گوشت مرغ، در چند دهه گذشته مورد توجه مسوولان و دست اندرکاران این صنعت بوده اما در اجرای این طرح، مشکلات و موانع بسیار وجود دارد.
تاریخ انتشار :۱۳۹۴ دوشنبه ۲۵ آبان ساعت 14:11

دبیر کل انجمن ملی طیور در ارتباط با زنجیره تولید گوشت سفید در کشور گفت: این زنجیره به دلیل سیاست های افزایش اشتغال در دهه 60 و 70 با مشکل مواجه شد و از بازار عقب ماند.
سعید اصغری فرد با اشاره به اینکه موضوع زنجیره از دهه 50 توسط دو شرکت بزرگ تولید گوشت سفید دنبال شد، افزود: وقتی سیاست دولت ها بر بالا بردن سطح اشتغال بود با ارائه مجوزهای متعدد برای تاسیس واحدهای کوچک و متوسط، به طور کلی استحکام زنجیره به هم خورد و عملا سپردن این واحدها به این حلقه دچار اشکال شد.
به گفته اصغری فرد، در سال های اخیر، مسوولان دوباره برای احیای زنجیره تولید پیشقدم شدند و هم اکنون حدود 20درصد واحدها زیر پرچم این طرح قرار گرفته اند. این در حالی است که طبق برنامه ریزی ها مقرر شده تا پایان سال 95 این عدد به 30درصد افزایش یابد.
وی با بیان اینکه حدود 24هزار واحد مرغداری در کشور فعالیت می کنند، ادامه داد: البته نمی توان انتظار داشت که کل مرغداری ها تحت این طرح قرار بگیرند، بلکه اگر تنها 70درصد آنها در پوشش زنجیره باشند کافی است.
مدیر کل انجمن ملی طیور، گفت: مرغداری های گوشتی که تحت زنجیره فعالیت می کنند، دیگر نگران نوسان تولید نبوده و نسبت به نهاده ها و نیاز بازار تولید خواهند کرد، بنابراین بسیار از مشکلات آنها از این طریق حل خواهد شد.

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هااشتغال , زنجيره توليد , مرغ ,

اخبار مرتبط با این خبر


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: