مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 3258     

فریب تخم‌مرغ‌های زرده طلایی را نخورید

ایسنا
این روزها در بازار تخم‌مرغ مردم رغبت بیشتری برای خرید تخم‌مرغ‌های زرده طلایی دارند و حاضرند قیمت بیشتری نسبت به تخم‌مرغ‌های معمولی بپردازند اما نکته قابل توجه اینجاست که زردی بیشتر تخم‌مرغ‌های ماشینی طبیعی نیست و عامل آن رنگدانه‌های طبیعی و مکمل‌های غذایی مانند پودر یونجه و ضایعات کارخانه‌های رب گوجه فرنگی و ...است که در تغذیه طیور مورد استفاده قرار می‌گیرد.
تاریخ انتشار :۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور ساعت 14:33

 مرغداران پیش از این و در گذشته‌های دوری که نه زندگی چندان ماشینی بود نه مرغداری‌هایمان صنعتی، بدون آنکه غذای اضافه یا رنگدانه‌ای به مرغ‌های خود بدهند تخم‌مرغ‌های محلی را روانه بازار می‌کردند که طعم خوبی داشت و رنگ‌ زرد طلایی آن هر کسی را ترغیب می‌کرد تا حداقل یک وعده‌ غذایی‌اش را به تخم‌مرغ اختصاص دهد اما گویا هر چه از آن دوران دورتر می‌شویم همه چیز تغییر می‌کند.

 
چرا که حالا دیگر نه خبری از آن تخم‌مرغ‌های محلی و با کیفیت است نه از طبیعی بودن رنگ و طعم آن‌ها؛ چون رنگدانه‌های طبیعی و مکمل‌های غذایی کار خودشان را می‌کنند و زرده‌های طلایی می‌سازند که البته طبیعی نیست.
 
البته به گفته مرغداران و برخی کارشناسان اضافه کردن این رنگدانه‌های طبیعی و مکمل‌های غذایی مانند زردچوبه، پودر یونجه و ... زیانی برای مصرف‌کننده نداشته باشد چون این مواد در بدن مرغ‌ها مانند یک کارخانه فرآوری می‌شود.
 
به گفته یکی از فروشندگان تخم‌مرغ برای این‌که تخم‌مرغ‌ها را تحت عنوان تخم‌مرغ زرده طلایی با قیمت بیشتری بفروشند، مقداری از ادویه زردچوبه را با دان مرغ مخلوط می‌کنند چرا که هر چه در دان مرغ باشد در رنگ، بو و طعم تخمش تاثیر می‌گذارد؛ از این‌رو وقتی زردچوبه را همراه دان می‌خورد زردی زرده‌اش بیشتر می‌شود!
 
البته هدایت اصغری، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ تخم‌گذار در این باره می‌گوید مرغداران از زردچوبه استفاده نمی‌کنند چرا که باید برای آن‌ها صرفه اقتصادی داشته باشد.
 
وی افزود: به عنوان مثال اگر در خوراک مرغ به جای ذرت، گندم باشد زردی تخم‌مرغ کمتر می‌شود و بالعکس.
 
به گفته اصغری مرغداران برای این کار از رنگدانه‌های طبیعی و مکمل‌های غذایی مجازی مانند پودر یونجه یا ضایعات کارخانه‌های رب گوجه فرنگی در دان مرغ استفاده می‌کنند که مشکلی هم از نظر تغذیه‌ای یا سلامت مصرف‌کنندگان ندارد.
 
به گزارش ایسنا، حتی اگر کارشناسان هم بی ضرر بودن این مکمل‌ها و رنگدانه‌های غذایی را برای مردم تایید کنند، مصرف‌کنندگان باید بدانند پول اضافه‌ای که بابت زرده‌ طلایی تخم‌مرغ می‌دهند برای چیست؛ در واقع مصرف‌کنندگان پول بیشتر را برای پودر یونجه، ذرت و رنگدانه خوراک مرغ را می‌دهند!
فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هافریب , تخم‌مرغ , زرده طلایی ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 فریب تخم‌مرغ‌های زرده طلایی را نخورید ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: