11:14 عصر | ۱۳۹۷ پنج شنبه ۳۱ خرداد
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 3912     

فلاونوئیدها و اثر آنها بر ایمنی جوجه های گوشتی

کوئرستین، در بین سایر فلاونوئیدها، به دلیل خواص آنتی اکسیدانی به عنوان افزودنی خوراک طیور مورد بررسی قرار گرفته است. محققان دانشگاه کشاورزی آتن این افزودنی را به آزمایش گذاشته اند که ببینند آیا می تواند وضعیت ایمنی بدن حیوانات را مطلوب سازد.
تاریخ انتشار :۱۳۹۳ جمعه ۲۱ آذر ساعت 10:46

به گزارش دامنافلاونوئیدها، به طور طبیعی متابولیت های ثانویه گیاهی هستند و در حال حاضر برای خواص آنتی اکسیدانی به عنوان مواد افزودنی خوراک در طیور تحت بررسی می باشند.

 

عوامل آنتی اکسیدانی برای تغذیه طیور مهم هستند آنها موجب کاهش پراکسیداسیون لیپیدی می شوند که یکی از نگرانی های عمده برای ویژگی های حسی و ارزش غذایی گوشت و تخم مرغ است و می توانند موجب افزایش عمر مفید تولیدات طیور باشند.
 
به غیر از آنتی اکسیدان های قوی, فلاونوئیدها نشان داده اند که دارای ویژگی های تنظیم سیستم ایمنی و خواص ضد التهابی خاصی می باشند.
 
کوئرستین، یک فلاونوئید و متعلق به دسته فلاونولها است, در میوه های مختلف، سبزیجات و گیاهان وجود دارد و مشخص شده است  که در بهبود وضعیت اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی زمانی که برای تغذیه پرندگان اضافه شده موثر است در پلاسما و بافت های مختلف حیوانات نیز قابل تشخیص است.
 
مشخص شده است که  کوئرستین به عنوان یک عامل ضد التهابی در موش و در انسان عمل می کند.
 

اثر بر روی وضعیت و عملکرد سیستم ایمنی 
 
بر اساس مطالعات کنونی فلاونوئیدها در طیور علاوه بر وضعیت اکسیداتیو گوشت، اثراتی بر عملکرد رشد و دیگر صفات تولیدی، از جمله گوشت و پارامترهای کیفی تخم مرغ دارند که مورد بررسی قرار گرفت .
 
اثر کوئرستین در پارامترهای کیفیت گوشت جوجه های گوشتی قبل از این مورد آزمایش شده است.
 
محققان یونانی پارامترهای سلولی و ایمنی هومورال,  اندازه اندام لنفوئیدی و بافت سلولی و ترکیبات زیر بخش تیموس را مورد بررسی قرار دادند  تا اینکه تعیین کنند آیا خواص کوئرستین در سیستم ایمنی حیوانات دیگر و نیز در جوجه های گوشتی  زمانی که در خوراک گنجانده شوند آشکار می شوند.
در این آزمایش پرندگان 0.5 گرم کوئرستین به ازای هر کیلوگرم خوراک مصرفی ویا 1 گرم کوئرستین به ازای هر کیلوگرم خوراک مصرفی و یا یک جیره غذایی کنترل شده دریافت کردند.
 

تفاوت در تیترهای IgY
 
محققان تفاوتی بین گروه های تیمار جیره غذایی در واکنش ایمنی سلولی و یا وضعیت ایمنی   (P> 0.05) پیدا نکردند.
 
در حالی که تمامی تیترهای پادتن IgM در بین گروه های تیمار (P> 0.05) متفاوت نبودند، تیترهای پادتن IgY به طور قابل توجهی با افزایش مکمل کوئرستین افزایش یافتند (P-linear<0.05).
 
بنابراین, کوئرستین جیره غذایی با هیچ یک از پارامترهای ایمنی مورد آزمایش قرار گرفته منطبق نبود اما در مقابل افزایش  Igy تولید آنتی بادی می کند.
 
این تحقیق با عنوان Effects of dietary supplementation with quercetin on broiler immunological characteristics در مجله علمی و معتبر Animal Feed Science and Technology ارائه شده است.
 

 

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 فلاونوئیدها و اثر آنها بر ایمنی جوجه های گوشتی ۱۳۹۳ جمعه ۲۱ آذر


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: