مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 6286     

قیمت گوشت گوسفند بازهم افزایش یافت

رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی گفت: به دلیل جلوگیری نکردن از خروج دام زنده، قیمت گوشت گوسفند بازهم افزایش یافت.
تاریخ انتشار :۱۳۹۵ شنبه ۲۳ مرداد ساعت 10:29

علی اصغر ملکی در گفتگوی تلفنی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ‌با اشاره به خروج بی رویه و غیر قانونی گوسفند زنده از کشور افزود: وزارت جهاد کشاورزی باید در ارائه مجوز برای خروج دام زنده تغییر رویه دهد.

وی توزیع گوشت منجمد از سوی سازمان پشتیبانی دام را از دیگر راه کارهای کاهش قیمت گوشت گوسفند اعلام کرد و گفت: هم اکنون گوسفند زنده در بازار 13 هزار تومان ،‌گوشت در مرکز عمده فروشی به مغازه دار 29 تا 30 هزار تومان و به مصرف کننده 33 تا 34 هزار تومان عرضه می شود.

ملکی روند افزایش قیمت را در صورت نداشتن توجه ویژه به این بخش، مثبت دانست و تصریح کرد: عرضه بیشتر گوسفند زنده می تواند راه کار دیگری برای کاهش قیمت گوشت باشد.

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاقیمت , گوشت گوسفند ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوسفند بازهم افزایش یافت ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ مرداد
2 ثبات قیمت گوشت گوسفند+نرخ دام صادراتی ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ آبان


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: