مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 5149     
مدیرعامل اتحادیه مرغداران:

تنظیم بازار مرغ هنوز خصوصی نشده است

در شرایطی که قیمت گوشت مرغ رو به کاهش بوده و طی امسال پایین‌تر از قیمت منطقی 7000 تومانی وزارت کشاورزی است، مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی معتقد است که تنظیم بازار این محصول که هنوز دولتی است باید به بخش خصوصی واگذار شود و برای ایجاد تعادل تولید و بازار گوشت مرغ باید مشوق صادراتی برای آن در نظر گرفته شود.
تاریخ انتشار :۱۳۹۵ يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ساعت 13:48

به گزارش خبرنگار ایسنا، در حالی که مهدی یوسف خانی - رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی - پیش از این از افزایش قیمت مرغ و تعادل عرضه و تقاضا از خرداد امسال به دلیل کاهش میزان جوجه ریزی توسط مرغداران خبر داده است، محمد علی کمالی سروستانی - مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی - با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی هنوز وظایف تنظیم بازار گوشت مرغ را به بخش خصوصی واگذار نکرده است، اظهار کرد: باید تولید و تنظیم بازار گوشت مرغ به تشکل‌های بخش خصوصی واگذار شود و تنها راه نجات بازار گوشت مرغ این است که وزارت جهاد کشاورزی به جای خرید گوشت مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام که همواره با زیان مواجه می شود، مشوق های صادراتی برای این محصول در نظر بگیرد تا تولیدکنندگان و تاجران قدرت رقابت بیشتری در بازارهای منطقه نسبت به رقبایی مانند ترکیه و برزیل داشته باشند در واقع هزینه های خرید و فروش گوشت مرغ از مرغداران می تواند به عنوان مشوق صادراتی در اختیار تشکل‌های بخش خصوصی قرار گیرد.

وی افزود:ضمن قراردادن تسهیلات و مشوق های صادراتی باید بازارهای جدیدی برای گوشت مرغ ایرانی پیدا کنیم تا بتوانیم مازاد تولید را با سودی منطقی به این کشورها صادر کنیم.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی ادامه داد:گرچه که مدیریت تولید گوشت مرغ در کشور در اختیار هیچ ارگان و سازمانی نیست و این عرضه و تقاضای این محصول است که تولید را مدیریت می‌کند اما در شرایط کنونی که مرغداران در حال زیان‌دهی هستند و در شرایطی که پولی برای جوجه ریزی ندارند ناگزیر از میزان تولید خود می کاهند.

کمالی سروستانی اعلام کرد: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته از وضعیت بازار گوشت مرغ، میانگین قیمت هر کیلوگرم از این محصول در خرده‌فروشی های سطح کشور 5200 تومان بوده است و در این میان هر کیلوگرم مرغ زنده در مرغداری کمتر از 3000 تومان از تولیدکنندگان خریداری می‌شود در حالی که هزینه تولید هر کیلوگرم مرغ برای مرغداران بدون در نظر گرفتن سود حدود 4200 تومان و با حداقل سود منطقی کیلویی 4600 تومان است.

وی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی های صورت گرفته ماهانه 90 هزار قطعه مرغ گوشتی در کشور تولید خواهد شد که می‌توان گفت میزان تولید این محصول تا پایان امسال به بیش از یک میلیارد و 100 هزار قطعه خواهد رسید.

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاتنظیم بازار , مرغ , خصوصی , مرغداران ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 تنظیم بازار مرغ هنوز خصوصی نشده است ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۲ ارديبهشت


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: