9:58 عصر | ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۷ شهريور
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 4862     
مجمع جهانی اقتصاد:

مردم کدام کشورها گوشت بیشتری مصرف می‌کنند؟

مجمع جهانی اقتصاد با اعلام اینکه مصرف گوشت قرمز با سرانه تولید ناخالص ملی کشورها ارتباط مستقیمی دارد فهرست کشورهای پرمصرف را اعلام کرد.
تاریخ انتشار :۱۳۹۴ يکشنبه ۲۹ شهريور ساعت 12:18

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، مجمع جهانی اقتصاد در گزارشی با این عنوان که کدام کشورها بیش‌ترین میزان گوشت مصرف می‌کنند، اشاره کرده است، مصرف گوشت به‌عنوان یک شاخص اقتصادی و با سرانه تولید ناخالص ملی کشورها ارتباط مستقیمی دارد. هرچه سرانه تولید ناخالص ملی بیش‌تر باشد، میزان مصرف گوشت در کشورها نیز بیش‌تر می‌شود.

در این گزارش اضافه شده است در برخی کشورها مردم احتمالاً محدودیت‌های مذهبی و فرهنگی برای مصرف گوشت داشته باشند، اما به استثنای آن مصرف گوشت در کشورها با اقتصاد آن مرتبط است.

در انگلستان این عقیده وجود دارد که مردمانی گوشت بیش‌تر مصرف می‌کنند که پول بیش‌تری دارند و مشخصا درآمد آن‌ها بیش‌تر است. به‌عنوان مثال در لوگزامبورگ که سرانه تولید ناخالص ملی حدود 70 هزار دلار است، هر نفر حدود 100 کیلوگرم گوشت مصرف می‌کنند. در چین که سرانه تولید ناخالص ملی 11 هزار دلار است، مردم این کشور مصرف سالانه 55 کیلوگرم گوشت دارند.

 

گزارش مجمع جهانی اقتصاد اضافه می‌کند که علاوه بر تولید ناخالص ملی رشد سریع درآمد خانوارها در اقتصادهای نوظهور نیز می‌تواند به تغییر رژیم غذایی آن‌ها کمک کرده و  آنها را به سمت مصرف محصولات پروتئینی که قیمت بالایی دارند، سوق دهند.

با افزایش درآمد مردم گرایش بیش‌تری به خوردن گوشت، محصولات لبنی و غذاهای دریایی پیدا می‌کنند.

براساس این گزارش مردم هنگ‌کنگ با مصرف نزدیک به 160 کیلوگرم گوشت در سال پرمصرف‌ترین مردم جهان از این نوع غذا هستند. بعد از آن نیوزیلند با مصرف حدود 135 کیلوگرم در جایگاه دوم، استرالیا با مصرف حدود 130 کیلوگرم در جایگاه سوم و آمریکا با مصرف 120 کیلوگرم در جایگاه چهارم قرار دارد. بعد از آن کشورهایی لوکزامبورگ، برزیل، ‌انگلستان، دانمارک، سوئیس، نروژ، چین، ژاپن، اندونزی و هند قرار گرفته‌اند.

به گزارش فارس، سرانه مصرف گوشت قرمز در ایران حدود 12 کیلوگرم است.

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاگوشت , مصرف , سرانه ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 مردم کدام کشورها گوشت بیشتری مصرف می‌کنند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۹ شهريور


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: