11:09 عصر | ۱۳۹۷ پنج شنبه ۳۱ خرداد
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 6259     
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت:

مصرف سرانه شیر 10 درصد افزایش می یابد

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از افزایش 10 درصدی مصرف سرانه شیر خبر داد.
تاریخ انتشار :۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ مرداد ساعت 13:19

خانم عبداللهی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با اشاره به اینکه مصرف سرانه گروه لبنیات در کشور 60 تا 70 کیلوگرم در سال است درحالی که این عدد در کشورهای اروپایی معادل 300 کیلوگرم است، افزود: مصرف شیر و دیگر فرآورده های لبنی جایگاه خود را در سبد غذایی مردم از دست داده است و مردم هزینه زیادی را برای مصرف نوشابه های قندی و فست فودها پرداخت می کنند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه در وزارت بهداشت ، درمان و اموزش پزشکی گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شده میزان مصرف سرانه شیر و لبنیات تا پایان امسال 10 درصد افزایش می یابد.

وی گفت: به همین علت سن ابتلا به پوکی استخوان به 30 تا 35 سال رسیده و علاوه بر این بیماری دیابت ، چاقی و اضافه وزن و انواع سرطان ها شیوع پیدا کرده است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه در وزارت بهداشت ، درمان افزود: برای ایجاد تعادل غذایی و حفظ سلامت باید مصرف شیر و فرآورده های لبنی در برنامه غذایی گنجانده شود و مردم می توانند با هر بودجه ای و با مدیریت بودجه خویش مواد غذایی سالم را در سبد غذایی بگنجانند و به جای خرید نوشابه ، فست فود ، شیرینی و شکلات ، شیر و لبنیات خریداری و مصرف کنند.

عبداللهی تغییر الگوی فرهنگ تغذیه را از مهمترین برنامه های وزارت بهداشت و درمان در طرح تحول سلامت دانست و گفت: برنامه آموزش همگانی تغذیه سالم با همکاری رسانه های جمعی و کارشناسان شبکه های بهداشت درمانی در سراسر کشور اجرا می شود.

وی افزود: برنامه ارتقای فرهنگ مصرف شیر با همکاری سازمان بهزیستی برای آموزش مربیان و والدین اجرا می شود.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه در وزارت بهداشت ، درمان گفت: برنامه شیر در مدرسه از دیگر طرح های توسعه فرهنگ مصرف لبنیات است که در مدارس با توزیع رایگان شیر اجرا می شود.

عبداللهی افزود: از سال گذشته به منظور بهبود وضعیت تغذیه دانش آموزان شیر غنی شده با ویتامین D در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.

وی گفت: همچنین براساس تفاهم نامه مشترک وزارت بهداشت و درمان با وزارت آموزش و پرورش عرضه انواع شیر کم چرب در بوفه های مدارس اجباری است و در کنار این اقدام برنامه های آموزشی مصرف شیر نیز با همکاری مراقبان بهداشت در طرح سلامت اجرا می شود.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه در وزارت بهداشت ، درمان از اجرای طرح بسیج افزایش مصرف شیر و لبنیات خبر داد و افزود: این طرح در 6 ماه دوم سال در سراسر کشور با همکاری بسیج ، شهرداری ، وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت ، درمان به منظور افزایش مصرف شیر اجرا خواهد شد.

عبداللهی گفت: هم اکنون مصرف سرانه روزانه شیر و لبنیات حدود 190 گرم است در حالی که باید به 250 گرم در روز برسد.

وی افزود: براساس برنامه ریزی های انجام شده میزان مصرف سرانه شیر و لبنیات تا پایان امسال 10 درصد افزایش می یابد.

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هامصرف سرانه , شیر ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 مصرف سرانه شیر 10 درصد افزایش می یابد ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ مرداد


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: