11:14 عصر | ۱۳۹۷ پنج شنبه ۳۱ خرداد
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 3804     

مصرف مکمل هسته انگور در گوسفندان شیری

آیا مصرف مکمل هسته انگور می تواند اثر مفیدی در گوسفندان شیری داشته باشد؟ محققان دانشگاه ساساری در ایتالیا این فرضیه را بررسی کردند.
تاریخ انتشار :۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر ساعت 13:13
3-28

 

 
به گزارش دامنا, هسته انگور یکی از محصولات جانبی کارخانه های صنایع فرآوری انگور می باشد که می تواند در تغذیه دام استفاده شود.
برای آزمایش این فرضیه که, مکمل های خوراکی از این محصول جانبی می تواند بیوهیدروژناسیون (BH)  اسیدهای چرب سالم (FA) را کاهش دهد، مطالعه حاضر اثرات مکمل هسته انگور، به تنهایی یا در ترکیب با تخم کتان در فرآیندهای BH شکمبه در گوسفندان شیری را مورد بررسی قرار می دهد.
 
روش آزمایش
 
این آزمایش در 60 روز با 24 میش شیری نژاد ساردا در چهار گروه یکسان  به شرح زیر تغذیه شدند:
(1) جیره شاهد( CON) 
(2) جیره همراه با 300 گرم / در روز هسته انگور به ازائ هر راس  (GS)
(3) جیره همراه با 220 گرم / در روز دانه کتان اکسترود شده  به ازائ هر راس (LIN)
(4) جیره همراه با ترکیبی از هر دو دانه انگور و کتان (به ترتیب 300 و 220 گرم در روز به ازائ هر راس  )(MIX).
 
آمونیاک، pH ، اسیدهای چرب فرار (VFA) و ترکیب FA در محلول شکمبه در سه زمان نمونه برداری (20، 40 و 60 روز) و تعیین شد.
 
اثر بر روی اسید ها
 
PH  شکمبه بر روی جیره تاثیری نداشت(P>0.05). میزان آمونیاک در GS  و MIX در مقایسه با LIN  و CON افزایش یافت.
نسبت مولار  استات و پروپیونات و نسبت آنها در جیره غذایی تحت تاثیر قرار نداشت (p>0.05), در حالی که نسبت مولار بوتیرات در MIX از همه پایین تر بود. افزایش غلظت اسید شکمبه (RA; CLA cis-9,trans-11) در GS  در مقایسه با CON (0.78 در مقابل 0.45 میلی گرم در 100 میلی گرم ; FA  P<0.05),  در حالی که درصد اسید واکسنیک  (va; c18:1 trans-11) در GS تمایل به افزایش داشت (p><0.10) در مقایسه با CON. غلظت اسید واکسنیک در MIX بالاتر از con بود (8.18 در مقابل 3.77 میلی گرم در 100میلی گرم;FA  p><0.05), در حالی که اسید شکمبه (RA) بین گروه های مشابه متفاوت نبود.
غلظت اسید لینولئیک (la; c18:2 n–6) کاهش و اسید استئاریک (sa; c18:0) در همه گروه ها که مکمل داشتند افزایش یافته است,  در حالی که اسید لینولنیک (LNA، C18: 3 N-3) در دو گروه که هسته انگور دریافت کرده بودند در مقایسه با CON و LIN کاهش داشت.
غلظت همه اسیدهای زنجیره بلند در همه گروه های که مکمل مصرف داشتند در مقایسه با CON  (p><0.05) کاهش داشت, به دلیل اینکه هسته انگور و مکمل دانه کتان فرآیندهای BH شکمبه را تحت تاثیر قرار دادند.
 
بدون تاثیر بر بیوهیدروژناسیون
 
هسته انگور زمانی که به تنهایی به عنوان مکمل استفاده می شود  قادر به افزایش تجمع RA (اسید شکمبه) است و VA (اسید واکسنیک ) زمانی که با تخم کتان ترکیب می شود افزایش می یابد. با این حال تجمع شکمبه از SA (اسید استئاریک ) در هر دو گروه که دارای هسته انگور بودند نشان می دهد که این محصول در کاهش BH از اسیدهای چرب غیر اشباع در جیره (PUFA) موثر نیست.
 
اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 مصرف مکمل هسته انگور در گوسفندان شیری ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: