11:07 عصر | ۱۳۹۷ پنج شنبه ۳۱ خرداد
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 3550     

مقرون به صرفه بودن پرورش اردک در مازندران

پرورش اردک در مازندران مقرون به صرفه است.
تاریخ انتشار :۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۰ مهر ساعت 16:10

 معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری با اشاره به اینکه در میان انواع رشته های مرتبط با صنعت پرورش طیور در کشور،پرورش اردک بدلیل عدم وجود اطلاعات مدون و دقیق،ناشناخته مانده است گفت:گوشت اردک به عنوان یکی از منابع پروتئین حیوانی استکه می تواند یک فاکتور مهم برای رفع نیاز غذائی جامعه انسانی باشد.

 
عطایی نژاد با بیان اینکه پرورش اردک و تولید گوشت این پرنده در مازندران دارای مزایای زیادی است،افزود:شرایط آب و هوائی مناسب،وجود امکانات بالقوه از جمله شالیزارها،رودخانه ها،برکه ها،آب بندانها و استخرهای پرورش ماهی،باغات میوه و مرکبات از مواردی بوده که هزینه تمام شده پرورش اردک را پایین آورده و مقرون به صرفه است.
 
البته پنج سالیه که پرورش اردک به صورت صنعتی و نیمه صنعتی در شهرهای ساری،بابلسر،بابل،جویبار و آمل آغاز شده است برای همین به سراغ آقای هادیان و دوستش که از اهالی روستای عباس علی کش ساری هستند رفتم که بعد از عوض کردن چند شغل و موفق نبودن در مرغداری از شکست نترسیدند و شروع به پرورش اردک در کنار پرورش ماهی در آب بندان کردند.
 
آقای هادیان درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت:از 300 قطعه اردک شروع کردم و حالا هم بسته به فصل هزار تا 2هزار قطعه اردک هم پرورش می دهیم
 
کارشناس اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران نیز گفت:اردک حیوانی کم توقع و مقاوم به بعضی از بیماریها است
 
مهدی زاده افزود:اردک حیوانی آب دوست و در شرایط رطوبتی به راحتی پرورش داده می شود
 
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت:بیش از 8هزار قطعه اردک در مازندران پرورش داده می شود که بیش از 550 تن گوشت تولید میکند
 
عطایی نژاد ارزش ریالی این گوشت تولیدی را 8 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود:این محصول در بازارهای آمل و تهران به فروش می رسد
 
آقای هادیان درباره ویژگی های پرورش اردک در مازندران گفت:هزینه پرورش اردک در مازندران نصف پرورش مرغ است و فقط 35 روز اول خوراک اردک حدود هزار و 800 تومان است که بعد آن هزینه پایین می آید
 
کارشناس اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران گفت:هزینه تمام شده یک کیلو اردک بین پنج تا 5هزار و500 تومان متغییر است
 
مهدی زاده افزود:کیفیت و کم هزینه بودن پرورش اردک در مقایسه با مرغ، اجاره نکردن مکان پرورش و بعد نداشتن کارگر عاملی برای افزایش تولید شده است
 
تقیان یکی دیگر از پرورش دهندگان اردک در روستای مرزرود ساری هم گفت:چرا جوجه اردک یا گله مادر در استان پرورش داده نمی شود
 
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت:صنعت مرغداری در استان جزء الویت های استان است و اردک مقاوم به بعضی از بیماریهاست و می تواند بیماری را در خودش حمل کند بنابراین توجه بیش از حد به این صنعت ممکن است صنعت طیور استان مضر باشد
 
عطایی نژاد افزود:طبق دستور العمل وزارت جهاد کشاورزی در سال 93 به علت اشباع رسیدن صنعت طیور در کشور محدویتی در زمینه صدور مجوز در پرورش اردک وجود ندارد و از پرورش دهندگان حمایت می شود
 
آقای هادیان پرورش دهند اردک گفت:هم اکنون علاوه بر پرورش اردک به باغبانی و تولید مرکبات مشغول است.
 
وی می گوید روزانه کمتر از دو ساعت برای اردک ها و 5 ساعت برای باغبانی زمان می گذارد.
 
230هزار هکتار اراضی شالیزاری،85 هزار هکتار باغ مرکبات،50 هزار هکتار اراضی دانه روغنی،8هزارهکتارآب بندان های دشت و هزار و 200هکتار استخر پرورش ماهی امکانات بالقوه مازندرانه که با نگاه و برنامه ریزی ویژه مسولان استانی وشناسایی بازارهای داخل و خارجی می توان مازندران را به قطب صنعت پرورش اردک در کشور تبدیل کرد.
فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هامقرون , صرفه , پرورش اردک , مازندران ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 مقرون به صرفه بودن پرورش اردک در مازندران ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۰ مهر


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: