مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 1435     
رئیس جهادکشاورزی استان مرکزی:

مهمترین مباحث امنیت غذایی کشور تولید گوشت قرمز است

فارس
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: یکی از مهمترین مباحث امنیت غذایی کشور تامین و تولید گوشت قرمز در راستای خودکفایی در تولید این محصول است.
تاریخ انتشار :۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۷ مهر ساعت 13:37

 عباس مظفری صبح امروز در نشست کمیته ملی گوشت قرمز کشور اظهار داشت: به منظور رسیدن به این مهم کمیته ساماندهی و تامین گوشت قرمز در کشور تشکیل شده و این کمیته در استان‌ها با بازدید از واحدهای تولیدی و برگزاری جلساتی با تشکل‌های بخش دامپروری در صدد این هستند که تشکل‌ها با ایجاد توانمندی‌هایی که در درون خود دارند بار اصلی تولید گوشت قرمز را بر عهده بگیرند.

 
وی افزود: افزایش بهره‌وری در واحدهای تولید دامپروری و به کارگیری روش‌های علمی و فنی، توسعه زیرساخت‌های جدید و تامین نهاده‌ها بخش دیگری از وظایف این کمیته است.
 
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی با بیان اینکه اگر تشکل‌ها خود متولی تولید گوشت قرمز شوند بسیاری از مشکلات در این حوزه حل خواهد شد، توسعه بخش‌های دامپروری و افزایش و ارتقاء بهره‌وری در واحدهای تولیدی را از اولویت‌های تامین گوشت قرمز عنوان کرد.
 
مظفری تولید گوشت قرمز در استان را 51 هزار تن در سال اعلام کرد و بیان کرد: از این میزان 35 هزار تن مازاد بر نیاز استان است که به استان‌های همجوار صادر می‌شود.
 
وی استان مرکزی را یکی از استان‌های پایه و پیشرو در تولید گوشت قرمز عنوان کرد و اظهار داشت: در سطح استان مرکزی واحدهای پرواربندی بسیار مناسب و خوبی وجود دارد که در بحث پرواربندی در کشور کم نظیر هستند.
 
وی با اشاره به اینکه در استان مرکزی 4 میلیون و 250 هزار واحد دامی شیری و گوساله پرواری وجود دارد، خاطرنشان ساخت: در بخش پرواربندی 189 هزار راس گوساله پرواری در قالب یک هزار و 790 واحد تولیدی در استان وجود دارد.
 
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی میزان گوسفند و بره استان را یک میلیون و 489 هزار راس عنوان کرد و گفت: 30 واحد تولیدی در استان به صورت صنعتی و نیمه صنعتی با ظرفیت  345 هزار بز و بزغاله فعال هستند.
 
مظفری اضافه کرد: 10 هزار واحد روستایی در بحث پرواربندی گوساله و 33 هزار واحد روستایی در بحث بره در استان فعالیت دارند.
 
وی ادامه داد: در سال گذشته از محل طرح توسعه بخش کشاورزی اعتباری برای بهره‌برداری واحدهای تولید گوشت قرمز اختصاص یافته که با بهره‌برداری از این واحدها 4 هزار تن گوشت به ظرفیت استان افزوده خواهد شد و ظرفیت تولید استان در پایان سال‌جاری به 55 هزار تن خواهد رسید.
فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاامنیت غذایی , گوشت قرمز , دامپروری ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 مهمترین مباحث امنیت غذایی کشور تولید گوشت قرمز است ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۷ مهر


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: