9:21 عصر | ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۸ شهريور
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 4225     

وزن بالای مرغ از موانع صادرات این محصول

ایسنا
محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین گفت: یکی از موانع صادرات گوشت مرغ را وزن بالاتر از استاندارد و کیفیت پایین لاشه‌ها از نظر درصد چربی است.
تاریخ انتشار :۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ دي ساعت 17:36

  همایش مناسب‌ترین سن و وزن کشتار مرغ‌های گوشتی با حضور رئیس بخش تغذیه موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین، معاونین، مدیران و تولید کنندگان بخش دام و طیور در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد.

 
مسعود محصص مستشاری، محقق مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی استان قزوین در این همایش با اشاره به اجرای طرح مناسب‌ترین سن کشتار مرغ‌های گوشتی اظهار کرد: اقتصادی شدن تولید، کاهش هزینه‌ها، افزایش تقاضا برای تولید جوجه یک‌روزه، کاهش قیمت تمام شده هر کیلوگرم گوشت، کوتاه شدن زمان برگشت سرمایه و افزایش کیفیت گوشت تولیدی از مزایای این طرح است.
 
وی افزود: سالانه 72میلیون تن گوشت مرغ در دنیا تولید می‌شود که بالای 90 درصد آن در سن کمتر از 42 روز کشتار می‌شوند.
 
این محقق، موانع اجرای طرح از نظر مرغداران را عدم آگاهی مرغداران از مزایای کشتار مرغ در سن پایین و اختصاص قیمت بالاتر به مرغ‌های با وزن بالاتر در کشتارگاه‌ها دانست.
 
وی با اشاره به موافقت کشتارگاه‌ها برای اجرای طرح سن پایین کشتار مرغ تصریح کرد: دلیل مناسب بودن از نظر کشتار مرغ با وزن بالا به دلیل افت کمتر برای کشتار، فرهنگ استفاده از مرغ درشت در بین مردم و تقاضای بیشتر هتل‌ها و رستوران‌ها برای استفاده از مرغ درشت ذکر کرد.
 
محصص تغییر فرهنگ موجود و اطلاع رسانی بیشتر برای استفاده مردم از مرغ با وزن پایین تر را لازم و ضروری دانست.
 
این محقق برگزاری کلاس‌های آموزشی، تشریح محاسن پایین‌تر بودن سن کشتار، تشویق مرغداران به افزایش دوره‌های جوجه‌ریزی به جای طولانی‌تر کردن دوره تولید، حذف اختلاف قیمت مرغ با وزن بالاتر و پایین‌تر و یا حداقل، کم کردن فاصله یک کیلوگرمی پایین‌ترین و بالاترین وزن اعمال شده در کشتارگاه‌ها را در اجرای بهتر این طرح ضروری برشمرد.
 
علی شاپورزاده، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز در این همایش گفت: افزایش سن کشتار مرغ، بالا رفتن سوخت در مرغداری‌ها، ابتلا بیشتر به بیماری‌ها و افزایش ضریب تبدیل گوشت مرغ را به دنبال دارد.
 
وی افزود: بالغ بر 500 میلیارد تومان در مرغداری‌های هزینه می‌شود که با پایین آوردن وزن مناسب مرغ این مبلغ کاهش می‌یابد.
 
شاپورزاده، با اشاره به اینکه در حال حاضر 420 واحد مرغ گوشتی در استان فعالیت دارند تصریح کرد: استان قزوین پتانسیل خوب و مستعدی برای تولید گوشت مرغ دارد که باید با برنامه‌ریزی مناسب و بکارگیری روش‌های جدید و همچنین اجرای طرح مرغ با سن پایین‌تر می‎توان شاهد رشد کمی و کیفی و همچنین صادرات باشیم.
 
وی تلاش و همت تمامی دست اندرکاران تولید گوشت مرغ را در اجرای طرح مهم دانست.
فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاوزن , مرغ , موانع صادرات , کشتار مرغ ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 وزن بالای مرغ از موانع صادرات این محصول ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ دي


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: