9:58 عصر | ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۷ شهريور
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 1170     

پرواربندی دام‌ به چه قیمتی؟

ایسنا
یک کارشناس دام، بزرگ‌ترین مشکل در تولید گوشت قرمز را نبود متولی برای این بخش دانست و گفت: به دلیل اینکه پرواربندی دام در ایران به روش علمی انجام نمی‌شود این امر اقتصادی نیست و به قیمت نابودی مراتع خواهد بود.
تاریخ انتشار :۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ شهريور ساعت 11:45

 امیر رشیدی عضو هیات علمی دانشگاه کردستان با بیان این‌که قیمت هر کیلوگرم یونجه 700 تا 800 تومان است، اظهار کرد: برای یک کیلوگرم اضافه وزن هر بره حدود هشت کیلوگرم یونجه لازم است که به هیچ وجه اقتصادی نیست و هزینه مواد غذایی بسیار بیشتر از سودآوری آن است.

 

به گفته‌ رشیدی با گلایه از اینکه آمار دقیقی از دام‌های مولد کشور وجود ندارد، افزود: اگر 50 میلیون رأس گوسفند داشته باشیم باید حداقل 25 میلیون آن را کشتار کنیم؛ در حالی که طبق اعلام کشتارگاه‌ها این رقم به بیش از هفت میلیون رأس نمی‌رسد.

 

این کارشناس با بیان این‌که هم‌اکنون گاو گوشتی از هند و پاکستان وارد کشور می‌شود، تاکید کرد: قطعا در سال آینده با کمبود گوشت مواجه خواهیم بود.

 

این استاد دانشگاه به تولید علمی و صنعتی گوشت قرمز در کشورهای پیشرفته اشاره و اظهار کرد: در تمام دنیا از یک گوسفند دو بره تولید می‌شود.

 

رشیدی پروار کردن گوسفند در کشور را به قیمت نابودی مراتع دانست و گفت: ما هیچ شغل صنعتی برای تولید گوشت ایجاد نکردیم که بعد از گوشت‌گیری، دام را پروار و کشتار کنیم.

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاپرواربندی , دام , گوشت قرمز , گوسفند ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 پرواربندی دام‌ به چه قیمتی؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ شهريور


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: