مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 3143     

چرا عسل‌ ها رنگ‌ های متفاوتی دارند؟

ایسنا
یک تولید کننده عسل گفت: بهترین راه تشخیص عسل مطلوب، اندازه‌گیری میزان قند عسل توسط کارشناسان در آزمایشگاه است.
تاریخ انتشار :۱۳۹۳ دوشنبه ۳۰ تير ساعت 13:56

 علیرضا زنگنه تصریح کرد: عسل از جمله ارزشمند ترین مواد غذایی و سرشار از مواد مغذی است که برای تولید آن، زنبور عسل، شهد بهترین گل‌ها را مکیده و پس از افزودن انواع آنزیم‌ها و انجام چند کنش شیمیایی، شهد را تبدیل به مایعی خوشبو و نشاط آور و شفابخش به نام عسل می‌کند.

 
وی، انواع عسل را شامل عسل طبیعی، تغذیه‌ای و تقلبی برشمرد و افزود: عسل طبیعی از ماده شیرینی که زنبور عسل تنها از شهد گل‌ها و گیاهان جمع آوری کرده، تولید می‌شود و نیرومندترین و خطرناک ترین میکروب‌ها را از بین می‌برد، به همین دلیل عسل بهترین آنتی بیوتیک خوراکی طبیعی است که هیچ آسیبی به بدن نمی‌رساند.
 
زنگنه ادامه داد: در عسل تغذیه‌ای، زنبور عسل علاوه بر استفاده از شهد گل‌ها و گیاهان از شربت و شکر استفاده کرده و این نوع عسل را هم می‌توان به عنوان عسل طبیعی در نظر گرفت، اما قطعا کیفیت عسل طبیعی را ندارد.
 
به گفته وی، عسل تقلبی، عسلی است که در تهیه و تولید آن، زنبورعسل هیچ دخالتی نداشته و در آزمایشگاه به آسانی قابل شناسایی است، این‌ شبه عسل‌ها نه تنها خاصیت درمانی و غذایی ندارند، بلکه برای سلامتی انسان مضر هم هستند.
 
این تولید کننده عسل با اشاره به تفاوت رنگ در برخی عسل‌ها اظهار کرد: تفاوت در رنگ نمی‌تواند ملاک مناسبی برای تشخیص اصالت عسل باشد، تفاوت در رنگ عسل‌ها تنها ناشی از تفاوت در منبع تغذیه و گل‌های شهدخیز و منطقه آنها است.
 
وی خاطرنشان کرد: عسل تک‌ گل مانند عسل گَوَن، به عسلی می‌گویند که زنبور عسل، شهد را از روی یک نوع گل جمع‌آوری کرده باشد. عسل چهل‌ گیاه نیز عسلی است که زنبور عسل، شهد آن را از روی گل‌های گوناگون جمع‌آوری کرده باشد.
 
این تولید کننده عسل اضافه کرد: عسل چند گیاه خاصیت دارویی بیشتری دارد، در حالی که برای درمان بیماری های خاص از عسل تک گل استفاده می‌شود.
فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاعسل‌ , رنگ‌ ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 چرا عسل‌ ها رنگ‌ های متفاوتی دارند؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۳۰ تير


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: