11:15 عصر | ۱۳۹۷ پنج شنبه ۳۱ خرداد
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 5050     

چهار شرط توسعه صادرات محصولات پروتئینی

دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران با بیان اینکه مصرف سرانه فرآورده‌های گوشتی درکشور پایین است، گفت: به شرط ثبات در کشور تا پایان برنامه‌ ششم توسعه تولید این محصولات به دو میلیون تن افزایش پیدا خواهد کرد.
تاریخ انتشار :۱۳۹۴ يکشنبه ۱۱ بهمن ساعت 16:24

به گزارش ایسنا، مجید افلاکی در نشست خبری نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی محصولات پروتئینی حلال و صنایع وابسته عنوان کرد: طی 90 سال گذشته تغییر و تحولات متعددی در صنایع گوشتی ایران صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در ابتدا شرکت‌های گوشتی کشور کمتر از 12 واحد تولیدی بودند، عنوان کرد: در دوره جنگ تحمیلی این تعداد به 26 شرکت رسید و اکنون 170 شرکت تولیدی انواع فرآورده‌های پروتئینی در ایران در حال فعالیت هستند.

افلاکی ادامه داد: محصولات پروتئینی ایران از نظر کمیت و کیفیت در آسیا و شمال آفریقا رتبه یک را دارند.

وی با بیان اینکه تولید این محصولات پس از جنگ تحمیلی از حالت فرآورده‌های سنتی خارج شده است، افزود: این محصولات علاوه بر سوسیس و کالباس، انواع ناگت‌ها، همبرگرها و کوردن‌بلو و غیره را در سبد خود جای داده‌اند.

دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران با اشاره به برگزاری این نمایشگاه در سال آینده گفت: تامین فرآورده‌های گوشتی در ایران صرفا برای صادرات به کشورهای منطقه نیست بلکه برنامه‌ریزی به صورتی است که بتوانیم مجموعه‌ای از کشورها را تحت‌پوشش خود قرار دهیم.

به گفته وی، کمیت مناسب و کیفیت قابل قبول براساس استانداردهای جهانی همچنین قیمت و عرضه مناسب در کشور چهار عنصری است که برای توسعه صادرات محصولات پروتئینی در بازارهای جهانی مدنظر قرار داده شده است.

افلاکی تاکید کرد: در سال 1391 میزان تولید انواع فرآورده‌های گوشتی براساس آمار بانک مرکزی و مرکز آمار ایران 500 هزار تن بوده اما مصرف سرانه داخلی کشور در مقابل این میزان تولید بسیار پایین بوده است.

وی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه افزایش ظرفیت نسبی ما در تولید فرآورده‌های گوشتی مدنظر قرار داده شده است.

افلاکی بیان کرد: اگر سرمایه‌گذاری مناسب در این زمینه صورت گیرد نه تنها تولیدات به یک میلیون تن خواهد رسید بلکه به شرط ثبات تا پایان سال برنامه توسعه ششم به دو میلیون تن نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه فرآورده‌های گوشتی 16.6 درصد از ارزش افزوده صنعت را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: امکانات سرمایه‌گذاری پس از پایان تقریبی تحریم‌ها خط جدیدی را در مقابل صنایع کشور به‌خصوص بخش فرآورده‌های گوشتی فراهم کرده است.

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 چهار شرط توسعه صادرات محصولات پروتئینی ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۱ بهمن


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: