9:55 عصر | ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۷ شهريور
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 6272     

گوشت قرمز و دام زنده هیچ کمبودی ندارد

در حالی که برخی از کارشناسان معتقدند که به دلیل صادرات بی‌رویه دام زنده و کاهش عرضه آن، قیمت این محصول در بازار طی هفته‌های آینده افزایش می‌یابد، وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد که قیمت دام زنده طی ماه‌های آینده به دلیل افزایش عرضه آن کاهش خواهد داشت.
تاریخ انتشار :۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ مرداد ساعت 15:16

به گزارش ایسنا، مسوولان وزارت جهاد کشاورزی معتقدند که قیمت دام زنده طی ماه‌های آینده به دلیل افزایش عرضه آن، روند کاهشی پیدا می‌کند، چرا که دام زنده سبک از سوی عشایر در هفته‌های آینده عرضه و به بازار روانه می‌شود که براین اساس نگرانی برای کاهش قیمت این محصول به زیان تولیدکنندگان و دامداران وجود دارد که باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.

محمدرضا ملاصالحی - رئیس مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی - در این باره به ایسنا گفت: برخی تشکل‌ها با جوسازی علیه وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر این که قیمت دام زنده به دلیل صادرات بی‌رویه آن روبه افزایش خواهد رفت، می‌خواهند قیمت و هزینه خدمات قصابی را افزایش دهند تا از سویی به هدف خود برسند و از سویی آن را به گردن وزارت جهاد کشاورزی و تولیدکنندگان بیندازند.

وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون تنها حدود ۴۰۰ هزار راس دام زنده سبک به کشورهای مختلف و حاشیه‌نشین خلیج فارس صادر شده است، در حالی که هم‌اکنون حدود ۴۸ میلیون راس دام زنده سبک در کشور وجود دارد و براساس قانون افزایش بهره‌وری باید سالانه سه میلیون راس دام متکی به مراتع در راستای تعادل‌بخشی به جمعیت دامی کاهش پیدا کند.

رئیس مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی کاهش جمعیت دامی متکی به مراتع به معنای کاهش تولید گوشت قرمز در کشور نیست، بلکه باید به ازای این جمعیت کاهش یافته، دام‌های پربازده کیفی تولید کنیم و از سویی دیگر بتوانیم این جمعیت دامی را در سیستم‌های بسته و خارج از اکوسیستم پرورش دهیم تا بتوان ضمن افزایش توان تولید پارامترهای دیگر در این زمینه مانند ضریب تبدیل گوشت ما به ازای مصرف هر کیلوگرم علوفه، سرعت رشد و کیفیت لاشه را بهبود بخشیم.

ملاصالحی گفت: در چنین شرایطی و با توجه به این‌که جمعیت دامی بسیاری باید در راستای تعادل‌بخشی به اکوسیستم و مراتع در هر سال کاهش یابد، صادرات ناچیز دام زنده می‌تواند به عنوان سوپاپ اطمینان در زمینه‌ تنظیم بازار دام زنده و گوشت قرمز که در برگیرنده منافع تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان باشد به وزارت جهاد کشاورزی کمک کند.

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاگوشت قرمز , دام زنده ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 گوشت قرمز و دام زنده هیچ کمبودی ندارد ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ مرداد
2 صادرات دام متوقف شده یا 60 درصد افزایش یافته است؟! ۱۳۹۴ سه شنبه ۴ اسفند


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: