مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 6345     

افزایش بیش از 17 درصدی هزینه تولید مرغ در تابستان نسبت به بهار

هزینه تولید مرغ در تابستان نسبت به بهار 17.15 درصد افزایش یافت.
تاریخ انتشار :۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۶ آبان ساعت 09:36

به گزارش پایگاه خبری دامپروری ایران (دامنا) به نقل از مرکز آمار ایران شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در تابستان سال 1395 به عدد 240.60 رسید که 15.14 درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلی)، افزایش و 3.93 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) افزایش داشته است.

گروه مرغ و تخم‌مرغ به ترتیب با 17.15 و 10.91 درصد افزایش بیشترین تأثیر در افزایش شاخص نسبت به فصل قبل را داشته‌اند.

همچنین گروه مرغ با افزایش 8.89 درصدی و گروه تخم‌مرغ با کاهش 10.49 درصدی، افزایش 3.93 درصدی شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل را رقم زده‌اند.

تغییر شاخص در چهار فصل منتهی به تابستان 1395 نسبت به چهار فصل منتهی به تابستان 1394، 4.92 درصد (تورم سالانه) کاهش داشته است.

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در تابستان سال 1395 نشان می‌دهد که استان بوشهر با 41.06 درصد  افزایش و  استان آذربایجان غربی با 7.24 درصد کاهش به ترتیب بیشترین افزایش و کاهش قیمت را نسبت به فصل قبل داشته‌اند. به علاوه استان چهارمحال و بختیاری با 37.88 درصد افزایش و استان مازندران با 30.65 درصد کاهش به ترتیب بیشترین افزایش و کاهش قیمت را نسبت به فصل مشابه سال قبل تجربه کرده‌اند.

شاخص گروه‌های اصلی

1- مرغ در تابستان 1395 شاخص گروه مرغ به 280.52 واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل و فصل مشابه سال قبل به ترتیب 17.15 و 8.89 درصد افزایش یافته است. در این گروه جوجه یک روزه و پولت به ترتیب 23.51 و 14.08 درصد نسبت به فصل قبل افزایش داشت. همچنین  اقلام مذکور به ترتیب 34.45 و 5.86 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشته‌اند. قلم  اصلی این گروه یعنی مرغ گوشتی به ترتیب 15.84و 4.52 درصد نسبت به فصل قبل و فصل مشابه سال قبل افزایش داشته است.

2- تخم‌مرغ

در تابستان 1395 شاخص گروه تخم‌مرغ به 151.83 واحد رسیده که نسبت به فصل مشابه سال قبل 10.49 درصد کاهش نشان می‌دهد. همچنین تخم‌مرغ خوراکی به ترتیب 13.11 و 9.00 درصد نسبت به فصل قبل و فصل مشابه سال قبل افزایش داشته است.

3- سایر

این گروه شامل کود می‌باشد که به ترتیب 0.50 و 8.22 درصد نسبت به فصل قبل و فصل مشابه سال قبل افزایش داشته است.

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاهزینه , تولید , مرغ ,

اخبار مرتبط با این خبر


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: