10:49 صبح | ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ ارديبهشت
مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 6364     

مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگونه معدوم می‌شوند؟

همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
تاریخ انتشار :۱۳۹۵ دوشنبه ۲۲ آذر ساعت 11:12

به گزارش خبرنگار مهر، حدود دو هفته است که آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در کشور شیوع یافته و برخی از واحدهای تولیدی مرغ تخم‌گذار در استان‌های تهران، البرز، آذربایجان شرقی و قم به این ویروس آلوده شده‌اند.

به دنبال این مساله، سازمان دامپزشکی کشور طی دو اطلاعیه اطلاع رسانی‌های لازم  را به مردم و مرغداران انجام و از اجرای عملیات معدوم سازی، پاکسازی و ضدعفونی واحدهای آلوده خبر داد. به گفته مسئولان از زمان معدوم سازی واحدهای آلوده تاکنون، موردی از آلودگی مجدد گزارش نشده است.

نکته قابل توجه در این میان آن است که وقتی یک واحد مرغداری به ویروس آنفلوانزا آلوده می‌شود، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری آن نیز معدوم می‌شوند.

نحوه معدوم سازی طیور آلوده، مساله‌ای است که بسیاری از مردم از آن آگاهی ندارند و نمی‌دانند چرا در پی آلودگی یک واحد، جمعیت زیادی از طیور باید حذف شوند.

در همین راستا رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران به مهر گفت: وقتی بیماری آنفلوانزای مرغی در کشور شیوع پیدا می‌کند، ناچار به حذف و معدوم سازی واحدهای آلوده و همچنین واحدهایی که تا شعاع ۳ کیلومتری آنها وجود دارند، هستیم تا از شیوع آن به سایر نقاط جلوگیری کنیم.

ناصر نبی‌پور با بیان اینکه به همین دلیل تعداد طیوری که حذف شده خیلی زیاد است، ادامه می‌دهد: این امر باعث می‌شود عرضه تخم مرغ به بازار کاهش پیدا کند.

وی درباره نحوه معدوم سازی طیور آلوده نیز گفت:طیوری که نتیجه نمونه برداری و آزمایشات آنان مثبت است، در داخل گونی قرار می‌گیرند؛ لودرها در محوطه مرغ‌داری زمین را حفر می‌کنند و گونی‌های مذکور در چاله‌های حفر شده، مدفون می‌شوند، روی آنها آهک  و سپس خاک ریخته می‌شود ومحوطه نیز ضدعفونی می‌گردد.

نبی‌پور ادامه داد: علاوه بر این،  تخم مرغ، کارتن و هرچیزی که مربوط به واحد مرعداری آلوده باشد، معدوم می‌شود.

وی تصریح کرد: این معدوم سازی، تا شعاع سه کیلومتری واحد آلوده انجام می‌شود و گاهی حتی برخی واحدهایی که مشکلی ندارند هم بدلیل قرارگرفتن در این شعاع سه کیلومتری، به اجبار باید مورد معدوم سازی قرار بگیرند.

به گفته رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران، مرغ‌هایی هم که آلوده نیستند اما در ظن آلودگی به ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان هستند و احتمال می‌دهند که ممکن است برایشان آلودگی پیش آید، به کشتارگاه فرستاده شده و کشتار می‌شوند.

وی این تدابیر را برای جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری اجتناب ناپذیر عنوان کرد و گفت: این اقدامات مانع موثری برای جلوگیری از گسترش بیماری است.

اخبار مرتبط با این خبر


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: