مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 5031     

۳ دلیل گرانی گوشت گوسفندی در بازار

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی ۳ دلیل افزایش قیمت این نوع گوشت را طی هفته‌های اخیر اعلام کرد.
تاریخ انتشار :۱۳۹۴ دوشنبه ۵ بهمن ساعت 12:06

علی اصغر ملکی در گفتگو با مهر درباره اینکه شرایط بازار این نوع گوشت تا پایان سال‌جاری به چه شکل خواهد بود؟ گفت: در حال حاضر نمی‌توان پیش بینی کرد قیمت‌ها تا پایان سال با چه تغییراتی روبرو خواهند شد.

وی با بیان اینکه امسال ما تا مراسم اربعین امسال با افزایش قیمت خاصی در زمینه گوشت گوسفندی مواجه نبودیم، اظهارداشت: افزایش قیمت گوشت گوسفند بعد از اربعین و بازگشت زوار اتفاق افتاده است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی درباره دلایل این افزایش قیمت گفت: در حال حاضر مقداری با کمبود دام زنده مواجه هستیم که باتوجه به نزدیک شدن به روزهای انتهایی سال این مساله طبیعی است.

وی با بیان اینکه صادرات دام نیز به این موضوع دامن زده است، افزود: علاوه بر این، کاهش قیمت‌ پوست و دنبه گوسفندی نیز بر افزایش قیمت این نوع گوشت موثر بوده است.

ملکی اضافه کرد: قیمت هرجلد پوست گوسفندی ۲۵ هزارتومان و هرکیلوگرم دنبه ۵ هزارتومان کاهش یافته است.

به گفته رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه تحویل به مغازه‌دار ۲۹ تا ۳۰ هزار تومان و تحویل به مشتری ۳۳ هزارتومان است.

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاگوشت گوسفندی , بازار ,

اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 ۳ دلیل گرانی گوشت گوسفندی در بازار ۱۳۹۴ دوشنبه ۵ بهمن


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: