مرغداری‌های آلوده به ویروس آنفلوانزای مرغی چگ...همزمان با شیوع آنفلوانزای مرغی، در صورت آلودگی یک واحد مرغداری به این ویروس، علاوه بر خود کانون آلوده، تمام واحدهای موجود تا شعاع ۳ کیلومتری معدوم می شوند.
ناکامی ایران در بازارهای صادراتی مرغدبیر انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه میزان صادرات مرغ بسیار پایین‌تر از ظرفیت موجود است، گفت: دولت مرغ مازاد را ۶۴۰۰ تومان خریداری می‌کند که این نرخ، برای مرغداران به صرفه نیست.
سازمان دامپزشکی آنفلوانزای مرغی در دو مرغداری...سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای رسمی معدوم سازی دو واحد مرغداری در استان تهران را به دلیل مشاهده آنفلوانزای مرغی تایید کرد.
طرح ملی بررسی ۴۰ باقیمانده دارویی در محصولات ...رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: از ابتدای امسال ۴۰ نوع باقیمانده دارویی را با نمونه‌گیری از محصولات خام دامی از جمله شیر،‌ ماهی قزل آلا، گوشت و طیور آغاز کرده‌ایم.
اجرای طرح پاستوریزاسیون و عرضه شیر توسط تشکّل...مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دامپروران همگام کشور گفت: در حال اجرای طرح پاستوریزاسیون و فروش شیر از طریق تعاونی‌های دامداران و یا خود دامداران هستیم.
رئیس فدراسیونی که گاوداری می‌کند/ ورزشکاران ب...رئیس فدراسیون بسکتبال در کنار ورزش و مدیریت فدراسیون به کار گاوداری هم مشغول است و می‌گوید: ورزشکاران باید در کنار جهادگران در اردوهای جهادی به مردم محروم خدمت کنند.
راه های مدیریت استرس گرمایی در گاوهای شیریافزایش دمای هوا به بیش از 22 درجه سانتیگراد می تواند موجب تولید پایین تر از میزان معمول و تبعات مختلفی در گاوهای شیری شود.
مدیریت اقدامات بهداشتی در طول یک دوره پرورش گ...علاوه بر رعایت اصول استاندارد در احداث جایگاه که بایستی مناسب اهداف مورد نظر در تولید باشد، مدیریت بهداشت جایگاه و دام نیز اثر ویژه ای در حفظ سلامت گوسفند و بز و تولیدات آنها دارد.
کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکر...عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدروپونیک، کاهش بازده اقتصادی، افزایش هزینه و کاهش عملکرد دام را در پی دارد.
شرایط استفاده و نگهداری گوشت قرمزمردم باید گوشت قرمز خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه نموده و ممهور به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
بیوتکنولوژی کلید اجرای اقتصاد مقاومتی در صنعت...دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت دامپروری با کاربردهای مختلف بیوتکنولوژی میسر می شود.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را جدی بگی...مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه فصل بهار و تابستان زمان تکثیر و تزاید حشرات به خصوص عامل ناقل این بیماری یعنی کنه ها است، گفت: در راستای کنترل و پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند.
آرشیو خبر کد خبر: 6271     

واردات سالانه۴۰هزارتن گوشت مازاد/دام روی دست تولیدکننده مانده‌است

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه هیچ‌گونه کمبودی در زمینه دام زنده نداریم، گفت: سالانه ۴۰ هزارتن گوشت مازاد وارد می‌شود و دام روی دست دامدار مانده است.
تاریخ انتشار :۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ مرداد ساعت 15:13

سیداحمد مقدسی در گفتگو با مهر در واکنش به مباحث مطرح شده مبنی بر اینکه کمبود دام سبب افزایش قیمت گوشت در بازار شده است، اظهارداشت: چنین مساله‌ای به هیچ عنوان صحت ندارد.

وی با بیان اینکه عده‌ای قصد دارند تولیدکننده و صادرکنندگان را مقصر گرانی گوشت در بازار جلوه دهند، افزود: نکته جالب اینجاست که قیمت گوشت برای تولیدکننده گران نشده اما برای مصرف کننده افزایش یافته است.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران کشور تصریح کرد: این افراد درحال زمینه چینی برای افزایش قیمت بیشتر در بازار هستند که مباحث فوق را مطرح می‌کنند.

مقدسی با بیان اینکه طی ماه‌های اخیر قیمت گوشت برای تولیدکنندگان ۱۰۰۰ تومان کاهش و برای مصرف کنندگان حدود ۳۰۰۰ تومان افزایش یافته است، گفت: در حال قیمت تمام شده تولید هرکیلوگرم دام سنگین (گوساله زنده) برای تولید کننده ۱۱ هزار و ۳۰۰ تومان است درحالی که دامدار دام خود را به سختی با قیمت ۱۰ هزارتومان به فروش می‌رساند.

وی ادامه داد: حتی اگر قیمت دام خریداری شده از دامدار ۱۱ هزار و ۳۰۰ تومان باشد، نرخ گوشت برای مصرف کنندگان حداکثر باید ۲۷ هزار و ۵۰۰ تومان باشد درحالی که این عدد در حال حاضر بیش از ۳۵ هزارتومان است.

مقدسی با اشاره به اینکه شرایط دام سبک نیز تفاوت چندانی با دام سنگین ندارد، افزود: درحال حاضر گوسفند روی دست عشایر مانده است و کسی گوشت را از دامداران خریداری نمی‌کند ضمن اینکه مسئولان باید حتما به این شرایط رسیدگی کنند تا عده‌ای با سواستفاده، نتوانند قیمت را برای مصرف کننده بالا ببرند.

وی با بیان اینکه به دستور دولت صادرات دام مازاد از کشور آزاد است، ادامه داد: آنچه که بعنوان دام صادراتی از آن یاد می‌شود مازاد تولید است که روی دست تولیدکنندگان مانده و کسی نیست که آن را بخرد.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران همچنین ضمن انتقاد شدید از واردات بیش از نیاز گوشت منجمد به کشور اظهارداشت: واقعا جای سوال دارد چرا با وجود آنکه ما با مازاد دام در کشور مواجه هستیم این همه گوشت وارد می‌شود؟

مقدسی میزان واردات گوشت منجمد به کشور را ۱۰۰ هزارتن اعلام کرد و  گفت: میزان تولید ما ۸۲۰ هزار تن و میزان مصرف داخلی ۸۸۰ هزارتن است با این وجود کشور تنها به واردات ۶۰ هزارتن گوشت نیاز دارد.

وی با بیان اینکه ۴۰ هزارتن گوشت بیشتر از نیاز کشور وارد می‌شود، تاکید کرد: همین عامل باعث شده دام روی دست تولیدکنندگان بماند.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران کشور درباره آخرین وضعیت بازار لبنیات و شیرخام نیز گفت: متاسفانه بهبودی در شرایط ایجاد نشده است.

مقدسی اضافه کرد: مشوق صادراتی که برای صادرات لبنیات در نظر گرفته شد و به تصویب رسید با وجود گذشت حدود ۴۰ روز از این ماجرا؛ هنوز به این صنعت تخصیص داده نشده است. 
 

فایل ها / برچسب ها برچسب ها برچسب هاواردات , گوشت , دام ,

اخبار مرتبط با این خبر


نام :  
پست الکترونیکی :    
نظر شما :  
کد امنیتی: