پایگاه خبری دامنا


راهکاری برای افزایش کیفیت عسل

رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور گفت: استفاده از مراتع طبیعی که مورد سمپاشی قرار نمی‌گیرند به جای استفاده از شهد باغات و همچنین پرهیز از مصرف آنتی بیوتیکها و سموم شیمیایی در کلنی‌ها باعث بالا رفتن کیفیت عسل می‌شود.

 علی سلیمانی اظهار کرد: نیشابور دارای 25 هزار کندوی زنبورعسل است که به تولید 130 تن عسل در سال می‌انجامد. شهرستان نیشابور با تولید سالیانه بیش از 130 تن عسل یکی از مهمترین مراکز پرورش زنبورعسل در استان است.

 

وی تصریح کرد: زنبورداران برای درمان کلنی‌ها از مواد ارگانیک و داروهای ثبت شده سازمان دامپزشکی استفاده کنند و موم‌های قدیمی را با موم‌های پاک تعویض کنند.

منتشر شده توسط ایسنا در تاریخ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
کدخبر:2858منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۳ هفتم خردادلینک خبر: http://www.damna.ir/Pages/News-2858.aspx