ایران دومین تولید کننده برتر خاویار جهان
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: ایران در رتبه دوم تولید خاویار و رتبه سوم گوشت ماهیان خاویاری در جهان قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری دامپروری ایران( دامنا) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی ، نبیاله خونمیرزایی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران در تحریریه خبر ۲۱ شبکه یک سیما با بیان این مطلب افزود: دستیابی به رتبه دوم جهانی در تولید گوشت ماهیان خاویاری در دستور کار این سازمان است.
وی با اشاره به توافق کشورهای ساحلی دریای خزر بر ممنوعیت صید ماهیان خاویاری از ۱۰ سال گذشته تاکنون، خاطرنشان کرد: با ممنوعیت صید ماهیان خاویاری، پرورش این گونه ماهیان در کشور با جدیت دنبال شده است.
خونمیرزایی گفت: تولید محصولات شیلاتی از جمله فعایت های آسیب دیده از کرونا محسوب می شود و لازم است برابر مصوبه شورای پول و اعتبار کشور، لازم است بانکها در استمهال بازپرداخت تسهیلات واحدهای تولیدی همکاری کنند.
وی با اشاره به این که زنجیره تولید ماهیان خاویاری در استان مازندران کامل است، خاطرنشان کرد: احداث پایانه صادراتی ماهیان خاویاری در مازندران به عنوان آخرین حلقه این زنجیره تولید باید مورد حمایت قرار گیرد.